Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stifteren af American Bitcoin Academy anklaget for krypto-svindel af SEC

Is It Too Late to Buy Near Protocol? NEAR Price Skyrockets 37% as Emerging Telegram Crypto Casino Raises $1.6 Million

En af de seneste sager indledt af SEC vedrører grunnlæggeren af American Bitcoin Academy, Brian Sewell. Han blev anklaget for krypto-bedrageri på February 2. Ifølge SEC overbeviste Sewell sine studerende om at investere i en krypto hedgefond, der angiveligt skulle bruge kunstig intelligens til at generere afkast. Fondet blev imidlertid aldrig oprettet trods modtagelse af omkring 1,2 millioner dollars fra 15 studerende.

Sewells krypto-bedrageri skema

Sewell opfordrede sine studerende til at investere i Rockwell Fund, som han hævdede ville bruge AI og kryptorelaterede handelsstrategier til profit. I stedet for at oprette fonden konverterede Sewell investeringerne til Bitcoin, og senere led han tabet af disse midler, da hans digitale tegnebog blev kompromitteret. SEC anklagede Sewell og hans selskab, Rockwell Capital Management, for svig, hvilket førte til en aftale, hvor de hverken indrømmede eller afviste anklagerne. Rockwell Capital Management har accepteret at betale 1,6 millioner dollars, mens Sewell vil bidrage med 223.229 dollars for at løse krypto-bedrageri-anklagene. Ifølge SEC sendte Sewell en 16-slide investor pitch-dæk til studerende med adskillige misrepræsentationer og udeladelser om fonden. Han hævdede også, at han havde tidligere overvåget en krypto hedgefond og hævdede at have transformeret en indledende investering på $ 250.000 til $ 9 millioner. “Sewells fremstillinger var falske,” lyder SEC’s klage. “Sewell havde ingen tidligere erfaring med at forvalte en hedgefond.”

SEC’s fortsatte overvågning af kryptopratikker

Sewell-sagen er den seneste i en række sager, der er indledt af SEC inden for digitale aktiver. SEC-formand Gary Gensler har konsekvent advaret investorer om den påståede udbredelse af svindel i kryptobranchen. Sidste uge forsøgte medlemmer af Kongressen at ophæve Staff Accounting Bulletin 121 (SAB 121) fra SEC. Kansas, Washington, og Dakotas torsdag introducerede beslutninger til at afskaffe SEC’s forfærdelige cirkulære. SAB 121s dage er talte – det er tid til, at det forsvinder! Du kan læse mere om denne sag [her](https://t.co/jTQDdbMm3I) med at [FORMATION](https://twitter.com/USRepMikeFlood/status/1753149720518635962?ref_src=twsrc%5Etfw) %}
Repræsentanter Mike Flood og Wiley Nickel sammen med senator Cynthia Lummis præsenterede en oprindelig løsningsforslag i henhold til den kongresmæssige gennemgangslov for at ophæve SEC’s SAB 121. Resolutionen søger formelt at misbillige regnskabsreglen og hævder, at den mangler juridisk virkning.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version