Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stigende interesse for kryptoaktiver blandt canadiske institutionelle investorer, viser KPMG-undersøgelse

Expert Traders Recommend Keeping an Eye on This Emerging Coin

I 2023 havde næsten fire ud af ti institutionelle investorer baseret i Canada eksponering mod kryptoaktiver, ifølge en undersøgelse foretaget af KPMG. Dette markerer en markant bedring fra markedets nedgang i 2022.

Undersøgelsen, udført af KPMG i Canada og CAASA, viste, at 39% af de canadiske institutioner rapporterede direkte eller indirekte eksponering mod kryptoaktiver i 2023, hvilket er en stigning fra 31% i 2021.

Partner hos KPMG i Canada’s Digital Assets-praksis, Kunal Bhasin, nævnte: “Sidste gang vi foretog denne undersøgelse i 2021, var det et stærkt år for kryptoaktiver.” Han tilføjede, at det efterfølgende år var turbulent, præget af store kollaps i kryptofirmaer og stigning i svindel. Dog mente han, at disse begivenheder havde en “rensende effekt” på kryptoindustrien.

Undersøgelsen viser også en markant stigning i institutionelle investorer, der holder kryptovalutaer direkte sidste år – 75% op fra 29% i 2021. Interessant nok forblev deres eksponering mod krypto gennem børshandlede fonde uændret, på trods af godkendelsen af ​​amerikanske spot Bitcoin ETF’er tidligere på året. Konsekvent har 50% af investorer haft eksponering mod krypto gennem ETF’er og andre regulerede produkter siden 2021.

Undersøgelsen fremhævede også en betydelig stigning i canadiske institutioners adgang til kryptoaktiver via offentlige aktier og derivater.

Mark Greenberg, administrerende direktør for Canada hos Kraken, fortalte Nasdaq i et interview sidste år, at kryptoadopterocionen fortsætter med at blomstre og tiltrække mainstream interesse blandt canadiere. Han var optimistisk på det tidspunkt for, at kryptoadopterocionen ville stige i Canada i de kommende år.

På det globale plan forventede analytiker Mathew McDermott fra Goldman Sachs en betydelig stigning i institutionel interesse for kryptoaktiver i år. “Dette ville udvide og øge likviditeten på markedet og tiltrække institutionelle investorer såsom pensionsfonde og forsikringsselskaber, som ellers ville være tilbageholdende med direkte at engagere sig med kryptoaktiver,” sagde McDermott tidligt på året.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version