Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Stor undersøgelse afslører: Hver 6. tysker har allerede investeret i kryptokurrency

Zwei Drittel der deutschen Krypto-Investoren machen Gewinne

En ny undersøgelse har kastet lys over kryptokurver i Tyskland. Resultaterne viser sig at være overraskende.

## Hver 6. investerer

Spendid Research har fundet ud af, at allerede hver sjette investor i Tyskland har investeret i kryptokurver og planlægger yderligere investeringer. Dette placerer kryptovalutaer på en tredjeplads på listen over de mest populære investeringsmuligheder i Tyskland, kun overgået af aktier og ETF’er.

45 procent har enten købt kryptovalutaer mindst én gang eller planlægger yderligere investeringer i mønter. 55 procent har hidtil ikke beskæftiget sig med emnet og har heller ikke til hensigt at gøre det i fremtiden. Disse tal indikerer, at emnet kryptovalutaer stadig er splittende.

## Mere populær end guld og ejendomme

Men Bitcoin og Co overgår kendte investeringsmuligheder som guld, obligationer eller ejendomme med disse andele. Dette beviser, at kryptovalutaer er blevet mainstream.

Omtrent to tredjedele af investorerne kunne opnå overskud med deres køb af kryptovalutaer. En tredjedel led tab eller er gået ud uden betydelige kursbevægelser. I gennemsnit ejer investorerne kryptovalutaer til en værdi af € 7.825,-. Den mest kendte kryptovaluta i Tyskland er ikke overraskende Bitcoin. Derefter følger Ethereum, Litecoin og Dogecoin.

### Nysgerrighed og hurtige penge lokker

Ifølge undersøgelsen er de vigtigste salgskanaler kryptobørser, mæglere og kryptoautomater. Når man ser på købernes profil, udgør de omkring 60 procent mænd, under 40 år og akademikere.

De vigtigste købsincitamenter for investorer var nysgerrighed, muligheden for hurtige penge og kursstigningerne. Dette kunne også gavne nye mønter som Dogeverse, der leder efter investorer.

Blandt de angivne største barrierer for at komme ind på kryptomarkedet nævnte respondentene manglende viden, usikkerhed, økonomiske begrænsninger og volatilitet af kryptovalutaer.

Der er stadig behov for at opbygge tillid til kryptovalutaer generelt. Kun 23 procent af respondentene angav, at de har stor tillid til det. 58 procent kunne derimod ikke bekræfte dette. Alt i alt viser undersøgelsen dog overraskende resultater. Kryptovalutaer er åbenbart også på fremmarch i Tyskland.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Exit mobile version