Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

SUSHI Kurs verdoppelt sich: Manipulationsverdacht und CEO-Reflexion

Aptos, Avalanche und Hashflow veröffentlichen 320 Millionen US-Dollar

SUSHI Kurs: Manipulation og CEO’s refleksioner

Den populære kryptovaluta SUSHI har vist sig at være en stor vinder på markedet. Mens andre aktiver som Bitcoin og Ethereum har tendens til at være sidelæns, er SUSHI-kursen fordoblet på kort tid. Men spørgsmålet er, om dette hurtige prisboom er troværdigt.

Er SUSHI Rally kun resultatet af prismanipulation?

I løbet af de sidste syv dage er SUSHI, protokollens governance-token, steget med over 100%.

Abb. 1: Sushiswap Kurs med parabolisk vækst.

Det lyder som en stor succes for denne veletablerede DeFi-coin. Men nogle tror, at denne imponerende rallye ikke er af naturlig oprindelse. Med andre ord er der mistanke om markedsmisbrug.

Lookonchain, en Twitter-konto dedikeret til blockchain-analyse, mener at have fundet beviser for, at nogen muligvis har manipuleret SUSHI-kursen til deres egen fordel. Det blev observeret, at en ny wallet købte 900.514 SUSHI til en gennemsnitspris på 0,71 dollars ved at bruge 640.000 USDC på dekentrale kryptobørser, samtidig med at mere end 90 nyoprettede wallets indsatte USDC på derivatbørser som dYdX.

Abb. 2: Geäußerter Manipulationsverdacht gegen die SUSHI Rallye. Quelle: Twitter, @lookonchain

Denne adfærd er angiveligt observeret på flere adresser, hvilket tyder på, at der er en koordineret indsats for at kunstigt øge SUSHI-kursen.

Interessant nok er denne prisrallye for SUSHI-kursen ledsaget af et brev fra CEO’en for Sushiswap, hvor han reflekterer over sit første år i rollen, rapporterer om fremskridt og giver et indblik i, hvad der venter den decentraliserede kryptobørs.

CEO for Sushiswap reflekterer over sit første år i rollen

I et brev til Sushiswap-fællesskabet reflekterer Jared Grey, der for nylig afsluttede sit første år som CEO for Sushiswap, over fremskridt inden for drift, produktudvikling og udforskning af nye vækstmuligheder for den veletablerede decentraliserede kryptobørs.

Siden dens frakobling fra Uniswap V2 i 2020 har Sushiswap oplevet både op- og nedture. Men Grey understreger, at disse udfordringer kun har forstærket Sushi-fællesskabets passion og engagement. Hans opgave som CEO var at “fremme DAO’s bedste interesser og genoplive deres innovative ånd”.

Ifølge Grey har teamet arbejdet hårdt på at udvikle en governance- og produkt-roadmap for at sikre en bæredygtig fremtid for Sushiswap. Målene for denne roadmap inkluderer etableringen af en juridisk enhed til begrænsning af ansvar samt introduktionen af væsentlige styringsfunktioner.

Yderligere fremskridt og hvad der kommer næste

Hvad angår produktudvikling er Route Processor blevet introduceret, hvilket tilbyder ny likviditetsaggregering, udvider rutenes muligheder og giver brugerne konkurrencedygtige priser.

En særlig udfordring for Sushiswap har været afhængigheden af upålidelige data på grund af skalaudvidelsen til over 30 netværk. For at løse dette problem er produktsortimentet blevet revideret for at levere realtids-pooldata til støtte for likviditetsudbydere.

Derudover blev SushixSwap 2.0 introduceret, en cross-chain-funktion med et fuldt modulært framework, der muliggør hurtigere og sikrere integration af nye netværk.

Grey delte også, at driftsbudgettet er blevet reduceret med omkring 30%. Kanpai-forslaget, hvor 100% af swap-gebyrerne blev allokeret til protokollen, har genereret omkring 5 millioner dollars.

Når det kommer til fremtiden, udtrykte Grey sit engagement i at fortsætte med at fremme fællesskabet omkring Sushiswap. Nye mekanismer som kvadratiske afstemninger vil blive indført for at opfordre mindre ejere til at deltage i governance og fordele ejendomsrettighederne mere retfærdigt.

Hvad angår nye produkter, forventes det, at Sushiswap vil træde ind på markedet for terminkontrakter tidligt i 2024. Som vi ved, er det en yderst lukrativ niche.

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version