AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Sydkoreansk crypto-børschef frikendt for anklager: Hvordan skete det?

Artiklen handler om frifindelsen af ​​Dunamus formand, Song Chi-hyung, for anklager om manipulering af data på Upbit-kryptobørsen i Sydkorea. Efter anklager om svindel, blev Song Chi-hyung frikendt af landets øverste domstol og gået hurtigt i gennemgang med anklagemyndighedernes ulovlige adgang til oplysninger fra Dunamus Amazon-cloud-konti.

Song Chi-hyung frikendes for Manipulation af Data på Upbit Crypto Exchange

Ifølge Chosun Ilbo blev Song Chi-hyung, formanden for Dunamu, frifundet for anklager om at have manipuleret ordrevolumen ved at skabe falske medlemskonti på Upbit mellem september og november 2017. Anklagemyndigheden hævdede, at Song og en gruppe ledere skabte konti i navnet på kunder, der faktisk ikke eksisterede. De hævdede også, at disse falske konti blev brugt til at købe og sælge Bitcoin samt flytte betydelige mængder BTC mellem forskellige lommebøger for at artificial boost handelsvolumen.

Domstolen Fandt Anklagemyndighedens Metoder Ulovlige

Efter en række retssager besluttede retten at frifinde Song og de andre ledere for anklagerne. Alle tre domstole var enige om, at anklagemyndigheden havde anvendt ulovlige metoder til at skaffe beviser, hvilket førte til Song Chi-hyungs og de andre tiltaltes frifindelser. Desuden blev Dunamus CFO og Data Director også frifundet for anklager om forfalskning og bedrageri i samme retssag.

Upbit og Markedsdominans

På trods af at Upbit oprindeligt lå bag sin nærmeste konkurrent Bithumb, er børsen siden blevet den ubestridte markedsleder på den sydkoreanske kryptoscene. Upbit udgør nu omkring 80% af det indenlandske marked, hovedsageligt på grund af det vellykkede partnerskab med neobanken K Bank. Dette partnerskab har gjort det muligt for nye kunder at åbne tegnebøger og tilknyttede bankkonti online, hvilket har været afgørende, da sydkoreansk lovgivning kræver, at kryptohandlere opretter særlige bankkonti med verificerede navne tilknyttet deres tegnebøger.

Top  Tre low-cap tokens, der oplever betydelig vækst: $Blinky, $SHIFU og $BOLT

article=”{{7709551}}” ||| Mislykket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button