Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tekniske indikatorer viser stærke opadgående trends for Bitcoin og Ethereum, mens fundamentalanalyse peger på fortsat vækst i kryptomarkedet – hvad er udsigten for resten af 2024?

Das Bitcoin-Portfolio von MicroStrategy steigt auf über 5 Milliarden US-Dollar, während BTC bei 34.000 US-Dollar stabil bleibt

## Bitcoin og Ethereum – Udsigt for 2024-2025

Når det kommer til Bitcoin og Ethereum, er retningen for deres kurser generelt usikker, men eksterne faktorer, primært økonomiske forhold, skaber optimisme for fremtidige opadgående tendenser.

### Aktuelle Tendenser

De to største kryptokurver – Bitcoin og Ethereum – bevæger sig i et meget snævert interval, mens resten af ​​de mindre kryptovalutaer viser en stærk dynamik.

Mange handlende og investorer spekulerer på, om den “bull-run”, der har været med til at drive Bitcoin til usete højder og føre til betydelige prisstigninger for forskellige kryptovalutaer som Ether i 2024, er overstået. Efter halveringsebegivenheden bevæger BTC-prisen sig i området 65.000-72.000 $.

Ligeledes er der usikkerhed om Ethereum, som kæmper for at bryde den psykologiske tærskel på 4.000 $ og forbliver i en sidelæns zone. Ether-prisen konsoliderer sig i øjeblikket omkring 3.800 $.

### Fremtidsudsigter

Fra et fundamentalt synspunkt er der flere overbevisende grunde til at tro på, at opadgående tendenser for kryptovalutaer vil fortsætte resten af 2024 og muligvis ind i 2025. Dette inkluderer godkendelsen af Spot-ETF’er i USA, halveringseffekten, makroøkonomiske overvejelser og teknologiske fremskridt inden for Bitcoin.

### Tekniske Indikatorer

#### Supertrend-Indikatoren

Supertrend-Indikatoren bruger en multifaktoranalyse til at vurdere, om trenden for et finansielt instrument er opadgående eller nedadgående. Denne indikator baserer sig på gennemsnitlig sand rækkevidde (ATR) og kombinerer trend- og volatilitetsdetektering i en enkelt linjeberegning.

For både Bitcoin og Ethereum viser Supertrend fortsat købssignaler og bekræfter en opadgående trend.

#### Zinsbullische Crossover

Brugen af ​​krydsende glidende gennemsnit er en velkendt teknik i teknisk analyse til at identificere trendskift i en finansiel værdi. Kombinationen af 10- og 20-dages glidende gennemsnit signalerer en opadgående trend for både Bitcoin og Ether.

#### Aroon-Indikatoren

Aroon-Indikatoren er effektiv til at forudsige væsentlige opadgående bevægelser for både BTC og ETH og tilbyder pålidelige indgangs- og gevinsttagningssignaler. Den vurderer tidspunkterne mellem højeste og laveste punkter i en bestemt tidsramme.

Baseret på disse tekniske indikatorer og øvrige fundamentale faktorer, ser fremtiden lys ud for kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum i 2024 og videre.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version