Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tensor Foundation Launches Governance Token TNSR for Solana NFT Marketplace

CME steigt auf und sichert sich den zweiten Platz im Bitcoin-Futures-Handel

Tensor lancerer TNSR-token på Solana-platformen

Tensor, en NFT-markedsplads på Solana, der blev lanceret i 2022, planlægger at lancere sit governance token kaldet TNSR. Denne annonce kommer på et tidspunkt, hvor Tensor’s protokoller har handlet for mere end $2 milliarder værdi af Solana NFT’er. I løbet af de sidste 90 dage har de faciliteret over 70% af Solanas NFT-handelsvolumen.

Tensor Foundation afslørede lanceringen af sit TNSR-token, men gav ikke yderligere detaljer om lanceringen. TNSR vil styre Tensor-protokoller, der allerede har handlet for mere end $2 milliarder NFT’er på den hurtigste og mest skalerbare blockchain – Solana.

Organisationen bemærkede desuden, at “NFT’er i dag er et nichefællesskab på kanten af internettet.” De forudsagde også, at antallet af NFT-handlere vil stige fra tusinder til milliarder, da denne aktivklasse vil drive produkter, virksomheder og hele brancher i de kommende måneder.

Tensor NFT-markedspladsen debuterede sent i 2022 og har siden da set betydelige prisstigninger. I april 2023 oversteg handelsvolumen af Tensor på Solanas økologiske NFT-marked den for Magic Eden.

Tensor oplyste ikke, om der ville være en airdrop af token. Imidlertid antydede platformen i maj 2023 en kommende massiv airdrop til Solana-NFT-handlere efter at have afsluttet sin første sæson. Tensor Foundation bemærkede også, at TNSR vil spille en afgørende rolle i at motivere økosystemet af skabere og NFT-byggere.

### Solanas Booming NFT Sales

Salget af NFT’er på Solana-blockchain har oplevet en stigning i den seneste tid, og endda overhalet Bitcoin og Ethereum. I december 2023 så SOL NFT-projekter, især Mad Lads og Tensorians, betydelige prisstigninger. Den samlede handelsvolumen af de ikke-fungible tokens på SOL oversteg den på Ethereum, hvilket repræsenterede en vækst på 92%.

I starten af det nye år, mellem den 18. januar og den 25. januar, oversteg NFT-salget på Solana-blockchain $62 millioner, næsten 17% mere end Bitcoins volumen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version