Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Terra Luna Classic pris forventning efter indgivelse af bevægelse om afvisning af sag

Terra Luna Classic Price Prediction as Do Kwon and Terraform Labs Lawyers Tell Judge They Did Nothing Wrong – Will LUNC Rise to $1?

Terra Luna Classic pris faldt efter anmodning om afvisning af retssag

Prisen på Terra Luna Classic (LUNC) er faldet med 1,5% inden for de seneste 24 timer, efter at advokater for Terraform Labs og medstifteren Do Kwon bad en dommer i New York om at afvise SEC’s sag imod dem. Lige nu ligger prisen på $0,00006493. Trods en stigning på 6% i løbet af en uge og 13% i løbet af to uger, er LUNC stadig nede med 73% inden for det sidste år. Denne nedgang tyder på, at LUNC måske er midt i en langsigtet nedgang, hvilket den ovennævnte retssag mod Terraform Labs sandsynligvis ikke vil hjælpe på. Alligevel arbejder det overlevende Terra Luna Classic-fællesskab stadig på at fremme altcoin’en og dens økosystem, og der kan derfor stadig være mulighed for yderligere opsving.

Terra Luna Classic prisprognose: Vil LUNC stige til $1?

Selvom LUNC har haft et dårligt år, ser dets indikatorer i øjeblikket ret lovende ud med hensyn til yderligere gevinster. Dets relative styrkeindeks (RSI) ligger stadig omkring 65, efter at have nået 70 sidste uge, hvilket er et tegn på fortsat købsinteresse. Den 30-dages gennemsnitlige pris er også stigende og nærmer sig det 200-dages glidende gennemsnit, hvilket potentielt kan signalere en kommende gennembrudsrally.

Der er dog et par bekymrende tegn, som potentielle købere kan tage til efterretning. For det første er LUNC’s støtteniveau faldet konsekvent i løbet af de seneste måneder. Selvom prisen lige nu er over støtten, tyder den seneste fortid på, at den kan falde tilbage, hvis markedsstemningen bliver negativ.

For det andet er det værd at se på volumenbjælkerne på diagrammet, som viser, at det største volumenfald i de seneste dage var i forbindelse med et salg. Dette antyder, at beholdere af LUNC koncentrerer sig om at sælge, så snart de opnår en hvilken som helst form for gevinst. Dette er ikke et særlig opmuntrende tegn for LUNC’s fremtid, selvom nogle observatører måske ser i går forsøg på at afvise sagen fra Terraform Labs’ advokater som bullish.

⚖️📃 Do Kwon og Terraform Labs indgiver begæring om afvisning af retssag mod SEC

Terraform Labs og medstifter Do Kwon har indgivet en begæring mod SEC for at afvise anklagerne om milliarder af dollars værd af værdipapirbedrageri. Dog er det diskutabelt, om dommeren vil imødekomme begæringen, hvilket vil efterlade Terraform Labs og Do Kwon med den ømtålelige opgave at kæmpe imod en svær sag. Dette kan skade LUNC, der også er stærkt afhængig af, at Terra Luna Classic-fællesskabet gør fremskridt med at brænde møntens forsyning og styrke dets økosystem. Dog har stridigheder mellem medlemmerne af fællesskabet hidtil forhindret enhver reel fremgang på disse områder, hvilket påvirker Terra Luna Classic prisen negativt.

Lovende alternative kryptovalutaer

På grund af usikkerheden omkring LUNC kan mange handlende foretrække at investere i mere lovende alternativer. Heldigvis er der flere lovende nye altcoins på markedet lige nu, og en af de mest interessante er Bitcoin Minetrix (BTCMTX).

Bitcoin Minetrix er en tokeniseret cloud mining-platform, der allerede har indsamlet mere end $2,8 millioner i sin forsalg, hvilket tyder på stor interesse fra markedet. Denne platform, der snart vil blive lanceret, giver brugerne mulighed for at mine Bitcoin (BTC) ved at stage dets native token, BTCMTX. Ved at stage tilbyder platformen brugerne tokeniserede mining-credits, som investorer kan bruge til at købe hashkraft på Bitcoin-blockchainen. Ved at stage nok BTCMTX kan brugerne derfor få mined Bitcoin som belønning, hvilket lover at give bredere adgang til Bitcoin-mining og øget BTC-forsyning.

Denne innovative idé er med til at forklare, hvorfor Bitcoin Minetrix’s forsalg allerede har gået så godt, og nye deltagere kan stadig deltage ved at besøge Bitcoin Minetrix officielle hjemmeside. BTCMTX vil have et begrænset udbud på fire milliarder tokens, hvoraf 1,4 milliarder vil blive solgt i forsalget. I øjeblikket koster 1 BTCMTX $0,01130, men prisen stiger til $0,01190 i det sidste (tiende) fase af salget. Bitcoin Minetrix er en lovende kryptovaluta, der potentielt kan stige meget mere, når den bliver noteret.

Besøg Bitcoin Minetrix nu

Ansvarsfraskrivelse: Kryptovaluta er en investeringsform med høj risiko. Denne artikel gives kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan risikere at miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version