Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Terra Luna Classic Staking Ratio Hits 15% With Over 1 Trillion LUNC Tokens Staked

Elon Musks Cousin unter den ersten Solana-Investoren: Experte verrät

## Terra Classic Foundation meddeler rekordhøj staking rate

Terra Classic Foundation har offentliggjort, at staking-raten for Terra Classic (LUNC) nu er steget over 15%, og der er i øjeblikket over en billion LUNC-tokens i staking. Den enorme mængde LUNC-tokens viser det engagement, som Binance har, med over 62 milliarder LUNC, hvilket bidrager til en samlet community burn på over 125 milliarder.

### Staking: En potentiel driver for LUNC’s prisstigning

Staking indebærer at låse tokens, hvilket resulterer i et reduceret cirkulerende udbud. Denne reduktion af udbuddet, kombineret med en stigende efterspørgsel, kan potentielt drive prisen på LUNC opad. Det bemærkelsesværdige er, at staking-raten er steget fra 14,83% til 15,01%, hvilket vidner om den stigende opbakning til projektet.

### Binance’s rolle i LUNC-token-brændinger

Binance har spillet en betydelig rolle i at reducere det samlede udbud af Terra Luna Classic tokens. Ved at brænde mere end 62 milliarder LUNC-tokens alene har Binance bidraget til mere end 50% af de samlede brændte tokens på 125 milliarder tokens.

### Bitcoin’s prisnedgang påvirker markedet

Bitcoin’s pris faldt i den seneste tid, hvilket også påvirkede Terra Luna Classic. Dog har LUNC-prisen oplevet en opsving på over 7% den 7. juli, hvor den nåede $0,00006898.

### Konklusion

Staking kombineret med strategiske justeringer af burn-tax-distributionen ser ud til at være en succes for Terra Classic Foundation. Med en stigende staking-rate og et fortsat engagement fra Binance og resten af community’en kan LUNC forvente fremtidig vækst og stabilitet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version