Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Terraform Labs fordert Reduzierung der Strafe von 4,47 Milliarden Dollar – Ripple unterstützt Forderung

Dubai Financial Services Authority Adds XRP and Toncoin to List of Recognized Tokens

Ripple støtter Terraform Labs og kritiserer SEC’s bødebeløb

Ripple Labs Inc. har erklæret sin støtte til Terraform Labs og opfordrer retten til at omgøre SEC’s pålagte bøde. SEC krævede den 12. juni, at Terraform og dets grundlægger Do Kwon betaler 420 millioner dollars i civilretlige bøder og 3,58 milliarder dollars i tilbagebetalinger. Den samlede bødebeløb beløber sig til 4,47 milliarder dollars på grund af påståede bedrageriske handlinger i forbindelse med Bitcoin-produkter, der resulterede i tab på 40 milliarder dollars.

Ripple har indgivet et retsmiddel for at anfægte bødesituationen og argumenterer for, at den foreslåede bøde udgør omkring 1,27% af Terraform Labs’ bruttoomsætning på 33 milliarder dollars, hvilket efter deres mening virker urimeligt i forhold til andre sager, hvor SEC har pålagt mindre bøder. De peger også på manglende alvorlige tab hos institutionelle investorer og manglende svindelanklager i Terraform Labs-sagen.

Terraform Labs hævder, at de som et insolvent selskab med en forvaltet formue på 75 millioner dollars ikke har økonomisk evne til at betale den pålagte bøde. De anfører, at en bøde og tilbagebetaling på 10 millioner dollars ville være mere rimelig. Coinbase’s Chief Legal Officer, Paul Grewal, støtter denne opfattelse og mener, at 7 millioner dollars burde være tilstrækkeligt.

Udfaldet af denne retssag kan potentielt påvirke andre sager mod SEC, herunder den tre år gamle sag mellem SEC og Ripple. På nuværende tidspunkt står XRP-kursen i 0,479 dollars med en nedgang på 1,53% inden for de seneste 24 timer. Ripple’s CEO, Brad Garlinghouse, har antydet, at sagen mod SEC kan afsluttes den 21. september.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version