Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tether skaber $1 milliarder USDT i “inventory replenish” for pumpet BTC-priser

Bitcoin (BTC)-Anstieg um 74 Prozent? Galaxy liefert Prognose für erstes Jahr nach Spot-ETF-Einführung

Tether har mintet 1 milliarder USDT til en “lageropfyldning”, ifølge administrerende direktør Paolo Ardoino.

I en X-post på mandag rapporterede blockchain-sporingsplatformen Whale Alert, at Tether-skatten havde mintet 1 milliard USDT af dets egen stablecoin, USDT.

Tether CEO Ardoino svarede på X-tråden og sagde, at overførslen var en “lageropfyldning” på Ethereum-netværket.

“Bemærk, at dette er en autoriseret, men ikke udstedt transaktion, hvilket betyder, at dette beløb vil blive brugt som lager til anmodninger om udstedelse og chain swaps i næste periode,” skrev Ardoino.

Lageropfyldning er processen med at genopfylde varer for at imødekomme kundens efterspørgsel uden at akkumulere overskydende lagerbeholdning. Det indebærer at forudsige efterspørgslen, placere ordrer og overveje faktorer som ledetid og sikkerhedslager for at opretholde optimale lagerniveauer.

Tether bemærker, at dets eget lageropfyldning er processen med at skabe ny USDT, som er gemt i dets skattelager som “autoriseret, men ikke udstedt” USDT.

“Disse tokens er ikke en del af den samlede markedsværdi af USD₮, da de ikke er udstedt eller frigivet i omløb endnu,” oplyser virksomheden på sin hjemmeside.

Ifølge data fra Tether Transparency-siden er der $925 millioner i “autoriseret, men ikke udstedt” USDT på Ethereum pr. tirsdag.

Kommentatorer på Whale Alerts X-tråd udtrykte skepsis over for Ardoinos kommentarer.

“Det ville være interessant at undersøge dokumentet eller aftalen og få mere at vide om de personer, der er ansvarlige for dette julemirakel med at skabe 1 milliard USDT ud af ingenting,” kommenterede brugeren @helmutsmeskonis. “@paoloardoino, er du en af dem? .. der er så mange spørgsmål. Handlinger som disse (hvis USDT skabes ud af ingenting) synes at være tæt på finansielle forbrydelser!”

Andre kommenterede, at mintingen kunne bruges til at pumpe prisen på Bitcoin.

“Overraskelse overraskelse,” kommenterede brugeren @D_Rez4X. “Det eneste, der holder bitcorn pumpet.”

“Sig det direkte, du minterede det for at pumpe BTC,” skrev brugeren @Karank515.

Ardoinos kommentarer minder om formuleringen brugt i en tidligere hændelse i september 2023, hvor Whale Alert identificerede en lignende transaktion, der involverede mintingen af 1 milliard USDT. Under den hændelse forklarede Ardoino også, at USDT-transaktionen udgjorde en autorisation i stedet for en øjeblikkelig udstedelse, og det angivne beløb blev allokeret til at fungere som lager til kommende udstedelsesanmodninger og chain swaps på Tron-netværket.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version