Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tezos startet DeFi Catalyst Accelerator in Singapur: Neue Möglichkeiten für DeFi-Entwicklung auf Tezos-Blockchain

Der Q3-Bericht von Tether enthüllt überschüssige Reserven in Höhe von 3,2 Milliarden US-Dollar und stärkt das Marktvertrauen

Tezos accelererer DeFi-udviklingen med lanceringen af DeFi Catalyst Accelerator i Singapore

Tezos har taget store skridt mod at fremme sit DeFi-økosystem ved at lancere DeFi Catalyst Accelerator (DCA) i Singapore. Det seks uger lange program fokuserer på at støtte tidlige startups, der udvikler innovative decentraliserede finansielle applikationer på Tezos-blockchainen og Etherlink Layer-2-Rollup.

### Fordele ved Tezos og Etherlink for DeFi-udvikling
Tezos og Etherlink tilbyder hastighed, sikkerhed, lave gebyrer og kompatibilitet med Ethereum-baserede værktøjer, hvilket gør dem til attraktive valg for DeFi-udviklere. Etherlinks fokus på decentralisering og MEV-beskyttelse øger yderligere dets appel for DeFi-udviklere.

### De første DCA-startups
Den første DCA-kohorte består af fem teams, herunder Plend, Hanji, SaveX, Hashleap og Rivo, der fokuserer på forskellige udfordringer i DeFi-sektoren. Disse startups arbejder på at forme stablecoins, on-chain børser, grænseoverskridende betalinger, betalingsløsninger og forenklede DeFi-investeringer.

### Rejst kapital og investeringsaktiviteter
Sammen med lanceringen af DCA viser der sig også en genopblussen af interesse fra risikovillige investorer i DeFi-sektoren. Virksomheder som Berachain sikrede sig en serie B-finansiering på 100 millioner dollars, mens Galaxy Digital ønsker at udvide sine investeringsaktiviteter ved lanceringen af en ny 100 millioner dollars fond til støtte af lovende startups.

### Vækst i DeFi-investeringer
RootData’s statistikker viser, at DeFi udgjorde omkring 19% af krypto-risikovillig finansiering i januar 2024. Denne udvikling afspejler en generel stigning i investorinteressen for kryptorummet, hvor DeFi skiller sig ud som en af de foretrukne sektorer for investeringer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version