Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

The Best Crypto to Buy Now: Toncoin, Kaspa, and Gala Leading the Way

Bitcoin Price Prediction as Weekend Trading Volume Pushes Past $10 Billion – Here are Key Levels to Watch

Eksperter siger, at TON, KAS og GALA er de bedste kryptovalutaer at købe nu, da de viser stærk langsigtede potentiale og følger de seneste markeds trends inden for kryptorummet. TON har toppet listen over ugentlige gevinster blandt de 10 største kryptovalutaer på CoinMarketCap, efter at deres Open Network (TON) opnåede status som verdens hurtigste blockchain-protokol med 104.715 TPS (transaktioner pr. sekund). Selvom en kortvarig prognose antyder en mindre prisnedgang til $2,60, så er det langsigtede perspektiv for Toncoin positivt med forudsigelser, der antyder en genprøvning af $3 i de kommende uger.

Kaspa har i dag nået en ny all-time high (ATH) på $0.074798 og er i øjeblikket handlet til $0.073396, hvilket er en stigning på næsten 8%. Det oversolgte RSI-tilstand indikerer en mulig tilbagegang mod Fib 0.786-niveauet på $0.067585 i de kommende dage. Børsnoteringen af Kaspa på den koreanske børs Coinone har spillet en vigtig rolle i at generere opmærksomhed og interesse for projektet.

Gala har set sin pris stige med næsten 80% fra $0.01251 i slutningen af oktober til det nuværende niveau på $0.02255. Gala satte en ny multi-måneders høj på $0.02303 tidligere i dag, hvilket falder sammen med Gala Games’ deltagelse i Binance Blockchain Week i Istanbul.

Når det kommer til tekniske indikatorer, viser TON en stærk stigende tendens, Kaspa har brudt ud af konsolidering og sat nye all-time highs, og Gala forsøger at bryde ud af den umiddelbare modstand.

Hos Bitcoin Minetrix og Meme Kombat, som er blandt de bedste krypto presales at overveje for 2023, introduceres der friske Bitcoin-alternativer på kryptomarkedet. Selvom de stadig er på et tidligt stadie, tegner disse projekter opmærksomhed mod deres potentiale inden for kryptorummet.

Det tekniske billede for TON, KAS, GALA, Bitcoin Minetrix og Meme Kombat er positivt, hvilket tegner stærke købssignaler for disse kryptovalutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version