AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

THORChain: Tredjestørste decentraliserede børs med voksende handelsvolumen

THORChain: En Stigende Stjerne på Decentraliserede Børser

THORChain, et decentraliseret krypto-handelsprotokol, har på bare en uge formået at blive den tredjestørste decentraliserede børs målt på handelsvolumen. Med en handelsvolumen på $1.32 milliarder er THORChain lige i hælene på Uniswap med $10.85 milliarder og PancakeSwap med $2.77 milliarder, ifølge data fra DefiLlama.

THORChain viser fortsat stærk handelsvolumen og har på bare 24 timer handlet for $334.3 million, hvilket overstiger PancakeSwap med næsten $50 million. Dette stigende handelsvolumen følges af en betydelig vækst i selskabets native token, Rune, der har set en stigning på 51% i løbet af den seneste uge og over 200% vækst i de sidste 30 dage, ifølge CoinGecko.

Rune handles i skrivende stund til $5.16, næsten uændret fra dagen før. THORChain fungerer som en multicenter version af Uniswap, der tillader brugere at bytte native Bitcoin til Ether (ETH). Den decentraliserede børs drevet af THORChain-protokollen kaldes THORSwap.

THORChain tiltrækker brugere med dets høje afkast, der har en gennemsnitlig årlig procentsats (APR) på næsten 44%. Nogle likviditetspuljer på THORChain tilbyder endnu højere afkast, såsom Bitcoin og Rune-par, der giver en APR på over 353%.

Blandt dem, der har vist interesse for THORChain, er Bitcoin-forkæmperen Erik Voorhees, der har fremhævet dens betydning for Bitcoin-fællesskabet. Voorhees lagde vægt på, at THORChain muliggør handel med Bitcoin i stor skala uden en mellemmand og dermed er i overensstemmelse med Bitcoins grundlæggende principper.

Projektet blev oprindeligt lanceret af et hold udviklere under Binance Dexathon i 2018, og selvom mange af projektets grundlæggende udviklere har valgt at forblive anonyme, har deres innovative tilgang til decentraliseret aktivafvikling fået betydelig opmærksomhed og støtte fra kryptofællesskabet.

Top  Crypto CEO skærer igennem: "Sæt dem på plads - vi vil ikke opholde os hos regulatorerne mere!"

Ud over den voksende handelsvolumen på DeFi har spot-handelsvolumener på centraliserede krypto-børser også set en betydelig stigning sidste måned, hvilket markerer den højeste månedlige stigning siden begyndelsen af 2021. Rapporter viser, at det totale spot-handelsvolumen steg med 87,2% til $632 milliarder i oktober, den højeste månedlige volumen siden marts 2023. Dette markerer den højeste månedlige stigning i spot-handelsvolumener siden januar 2021.

“Hurtig aftagelighed, kombineret med et positivt prisforløb, har antydet en stigning i interessen for digitale aktivmarkeder, hvor godkendelsen af en spot Bitcoin ETF er på vej,” sagde en rapport fra CCData.

Også derivathandler på centraliserede børser har set en betydelig stigning, der steg med 44,4% til $1.94 billion. Dette er den højeste månedlige derivathandelsvolumen siden juni 2023.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button