AltcoinsBitcoinCardanoChainlinkDogecoinRipple

Top-performing ERC-20 Tokens on Uniswap – Which Shitcoins Are Surging and Should You Invest?

Uniswap Decentralized Exchange Website

Cryptocurrency markets fortsætter med at handle positivt onsdag, hvor altcoins fortsætter med at presse opad, mens Bitcoin (BTC) konsoliderer sig nord for det $35.000 niveau, da bullish tendenser peger mod en potentiel retest af de seneste topper i området omkring $36.000. BTC-prisen var sidst oppe med omkring 1,7% inden for de seneste 24 timer, mens XRP (XRP), Solana (SOL), Cardano (ADA) og Dogecoin (DOGE) alle steg mellem 3-6% i samme tidsperiode. Toncoin (TON), Chainlink (LINK) og Polygon (MATIC) oplever endnu mere imponerende gevinster, med stigninger på mellem 8-11% hver.

Observatører har bemærket, at rotationen mod mere spekulative altcoins, samtidig med at Bitcoin-prisen consolideres efter Oktober pumpe, er et tegn på, at risikovilligheden på crypto-markedet stadig er høj. Det er endvidere et tegn på, at investorerne øger deres eksponering for risiko, hvilket signalerer, at handlende i stigende grad positionerer sig for opadgående bevægelser.

Dette er ikke overraskende, da 1) fortsat optimisme om at accept af spot Bitcoin ETF’er snart er til stede, hvilket bør åbne døren for betydelige institutionelle tilstrømninger til rummet, og 2) stigende væddemål på, at Feds cyklus af renteforhøjelser er ovre og rentenedskæringer er på vej, da de amerikanske økonomiske data forværres.

Mens crypto-markederne ser ud til at være positioneret til yderligere kortvarig opadgående tendens, fortsætter handlende, der søger at opnå hurtige eksponentielle gevinster, med at henvende sig til de meget illikvide shitcoin/meme coin markeder på decentraliserede børser (DEXs) som Uniswap.

Her er nogle af de bedst præsterende ERC-20 tokens på børsen.

FairERC20 ($FERC)
En shitcoin kaldet FairERC20 ($FERC) er steget med omkring 130% inden for de sidste 24 timer ifølge Uniswap. Ifølge DEX dataanalysewebsitet DEXTools var tokenens markedsværdi sidst omkring $1,5 millioner, med $150.000 i tokens, der skiftede hænder inden for de sidste 24 timer. Tokenen havde en sidste likviditet på omkring $50.000, relativt lav, men med solide 3.700 indehavere. Tokenen har tre bekymrende aspekter ved dets smarte kontrakt ifølge DEXTools’ sikkerhedsaudit, herunder at den potentielt kan blive indestående. Som et resultat bør investorer være meget forsigtige med at investere i denne mønt.

Top  Vigtig sikkerhedssårbarhed fører til midlertidig fjernelse af Ethereum validering fra Lido Finance

Grok ($GROK)
En nylig lanceret shitcoin baseret på Elon Musks nye AI-produkt kaldet Grok ($GROK) fortsætter med at stige og var sidst oppe med omkring 100% inden for de sidste 24 timer ifølge Uniswap. Ifølge DEXTools havde tokenen sidst en imponerende markedsværdi på omkring $22,7 millioner og et 24-timers handelsvolumen på omkring $4,6 millioner. Tokenen havde over 6.000 indehavere og en likviditet på mere end $500.000. Ud over en antiwhale-mekanisme og udefinerede “andre risici”, ser tokenens smarte kontrakt ud til ikke at have større problemer ifølge DEXTools’ sikkerhedsaudit.

Dork ($DORK)
En meme coin kaldet Dork ($DORK), der blev lanceret i slutningen af oktober, er steget med omkring 60% inden for de sidste 24 timer ifølge Uniswap. Ifølge DEXTools havde tokenen sidst en markedsværdi på omkring $7,26 millioner, knap over 7.000 indehavere, næsten $900.000 i likviditet og handelsvolumener på omkring $3,57 millioner. Meme coinen, der er tema på den kontroversielle influencer Andrew Tate, har en salgsskat på 2% og et par andre bekymrende aspekter ved dets tokenskontrakt, så investorer bør udvise forsigtighed.

Crypto Alternativer at Overveje
Mens shitcoins kan tilbyde enorme potentielle afkast, følger der også en masse risiko med. Hvis man leder efter en bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, er en alternativ højrisiko, højbelønnings investeringsstrategi at overveje at involvere sig i crypto presales. Her køber investorerne tokens fra nystartede crypto-projekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling. Disse tokens bliver næsten altid solgt billigt, hvor der er en lang historie af spildende store eksponentielle gevinster til tidlige investorer. Mange af disse projekter har fantastiske hold bag sig og en vision om at levere en revolutionerende crypto-applikation/platform. Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkastet af deres presale-investering meget godt. Holdet på Cryptonews bruger meget tid på at lede efter presale-projekter for at hjælpe investorerne.

Top  Grayscale Bitcoin Trust Proposes Amendments in Anticipation of Uplisting to ETF

Disclaimer

Crypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel leveres til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button