Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tre asiatiske virksomheder lancerer Hong Kongs første ETF-likviditetsfond

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

Three Asian-based ventures har slået sig sammen for at lancere Hongkongs første ETF-likviditetsfond. Fonden er værdisat til HK$1 mia. (ca. $128 mio), ifølge en erklæring offentliggjort onsdag.

LD Capital og Antalpha Ventures, sammen med kvantehandelsselskabet Highblock, har sluttet sig sammen om markedsgøringstjenesten. Deres likviditetsfond sigter mod at øge markedets aktivitet for Hongkongs krypto-ETF’er. Det vil sikre glattere handel og mere effektiv bevægelse af kapital inden for Hongkongs ETF-marked, hedder det i erklæringen.

## Sådan holder ETF-likviditetsfonde kryptohandel glat

ETF-likviditetsfonde øger handelslettheden for specifikke ETF’er ved at optræde som markedsgørere. De indsamler investorpenge og bruger dem aktivt til at købe og sælge aktier i disse ETF’er. Denne konstante køb og salg skaber et jævnere marked for den målrettede ETF. Som et resultat kan investorer lettere træde ind eller ud af deres positioner i ETF’en uden at stå over for store prisændringer.

Nogle eksempler på krypto-ETF-likviditetsfonde inkluderer B2Broker, Flow Traders og Virtu Financial. Jane Street fremstod som et topløb blandt autoriserede deltagere blandt amerikanske Bitcoin ETF-udstedere. Det betyder, at det hyppigt blev noteret af virksomheder, der ansøgte om at lancere Bitcoin ETF’er i USA.

Disse fonde hjælper med at oprette og indløse aktier og holde markedet flydende ved at tilbyde konstante markedsgøringstjenester.

## Hongkongs krypto-ETF’er tiltrækker forskellige investorer

Lanceringen af likviditetsfonden kommer, mens Hongkong arbejder hårdt på at blive et centrum for digitale aktiver. Securities and Futures Commission (SFC) har netop godkendt en bølge af krypto-ETF’er fra flere fondsforvaltere, hvor nogle fonde startede handlen den 30. april.

Disse nye krypto-ETF’er har fået en stærk start ved at akkumulere $230 mio. i forvaltningsaktiver (AUM) inden for deres første uge. China Asset Management (China AMC) fører an, med sin Bitcoin ETF tiltrækker $116 mio. og Ethereum ETF’en tiltrækker $19 mio.

Byens nye ETF’er kunne se en stigning i efterspørgslen fra flere fronter. Store penge fra kinesisk formue parkeret i byen kan være en stor drivkraft. Derudover kan krypto-børser og markedsgørere i Asien-Stillehavet springe ind og øge aktiviteten yderligere.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version