Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Tron-Gründer Justin Sun unter Beschuss: Neue Enthüllungen erschüttern die Kryptowelt

Vechain gewinnt 21.000 neue Wallets an einem Tag – wird der VET-Preis folgen?

## Tron-stifteren Justin Sun konfronteres med anklager om terrorismefinansiering

Tron [TRX] stifteren og en af de mest succesrige kryptovalutaentreprenører, Justin Sun, har været under intens offentlig overvågning i løbet af 2023. Fra søgsmålet fra de amerikanske tilsynsmyndigheder til påstande om uregelmæssigheder på de platforme, han kontrollerer, især krypto-handelsplatformen HTX [HT], har den krypto-tzar fået meget dårlig omtale i år.

### Ny rapport rejser spørgsmål om Tron

Den seneste angreb mod Suns imperium var en eksplosiv rapport fra den globale nyhedsbureau Reuters. Ifølge eksperter citeret i rapporten, anvendte terrororganisationer Tron-blockchain til finansiering af deres anti-israelske militære operationer. Rapporten afslørede, at Tron har overhalet den større og mere populære Bitcoin [BTC] og er blevet det mest populære krypto-overførselsnetværk.

Analysen var baseret på razziaer af israelske sikkerhedstjenester mellem juli 2021 og oktober 2023. 143 Tron-wallets blev beslaglagt, som var tilknyttet grupper klassificeret som terrororganisationer af Israel og USA, og to tredjedele af dem tilhørte den libanesiske Hizbollah og den palæstinensiske Islamske Jihad.

Beretningen har ligheder med en tidligere undersøgelse fra TRM Labs, der omhandlede beslaglæggelsen af 40 adresser af en israelsk anti-terror finansieringsgruppe, alle beløbene var i Stablecoin Tether [USDT] på Tron-netværket.

### “Hans Excellence” reagerer

Justin Sun reagerede indirekte på anklagerne om terrorismefinansiering og mindede alle om Trons decentrale ethos og det faktum, at det ikke kontrolleres af en centraliseret enhed.

### TRX, TUSD rammes af dårligdomme

Mens Sun forsøgte at dæmpe FUD, oplevede native token TRX straks et dyk. Den tiende største kryptovaluta efter markedsandel faldt på tidspunktet for trykning med 4,77 % ifølge AMBCrypto. Handelsvolumen steg med mere end 60 %, hvilket indikerer, at brugerne likviderede deres beholdninger.

Ifølge DeFiLlama havde Tron nettomodtagelser på 5,49 millioner den 27. november, mens der samtidig blev foretaget tilbagetrækninger.

Det mest bemærkelsesværdige var dog de udstrømninger på 6,84 millioner i TrueUSD [TUSD], den mindre kendte stablecoin med angivelige forbindelser til Justin Sun. Justit Sun overraskede også branchen ved at præge over 800 millioner dollars i TUSD i september.

Forskeren Riyad Carey fra krypto-markedsdataudbyderen Kaiko understregede omfanget af salgstrykket. TUSD’s binding så usikker ud, da der fandt nogle storemarkedssalg sted, det største af dem var en enkeltordre til en værdi af 3 mio. USD.

Derudover faldt TUSD midlertidigt til 99,56 cent, men steg til 99,72 cent ved trykningstidspunktet, selvom den stadig lå under sin ideelle værdi på 1 US-dollar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version