Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Uniswap Labs fordert SEC auf, den Fall fallen zu lassen: “Schwache rechtliche Behauptungen”

Galaxy rechnet mit einem enormen Bitcoin-Preisanstieg von 74 % im Post-ETF-Debütjahr

Uniswap Labs har indgivet en 40-siders respons på SEC’s Wells Notice, hvor de afviser en potentiel retssag og opfordrer myndigheden til at droppe sagen.

SEC havde for nogle uger siden udtrykt bekymring for, at Uniswaps aktiviteter kunne være i strid med amerikanske værdipapirlove. Den decentraliserede kryptobørs forklarer nu i detaljer, hvorfor SEC muligvis tager fejl.

Uniswap er en decentral finansplatform (DeFi), der henvender sig til udviklere, tradere og likviditetsudbydere. SEC hævdede dog, at Uniswap-protokollen fungerer som en uregistreret værdipapirbørs under kontrol af Uniswap Labs, og betegnede Uniswap-grænsefladen som en uregistreret værdipapirmægler og UNI-token som en investeringsaftale.

Uniswap svarede igen og erklærede, at SEC’s retlige påstande var ‘svage’ og blev modbevist af domstolsafgørelser. Kryptomarkedet argumenterede for, at myndigheden udstrækker definitionerne af værdipapirer, børser og kontrakter på en upassende måde. Anklagerne fra SEC er baseret på ideen om, at enhver værdi gemt i digital form kan anses for et værdipapir.

“Vi er overbeviste om, at vores arbejde er på den rigtige side af historien,” sagde Uniswap. “SEC bør ikke bruge skatteydernes ressourcer på at føre sag mod os.”

Uniswap hævder, at flertallet af brugerne befinder sig uden for SEC’s jurisdiktion. De mener, at størstedelen af handlen på deres platform ikke involverer værdipapirer, selv efter SEC’s standarder. Uniswap påpegede, at 65 % af deres handelsvolumen omfatter aktiver, som ifølge SEC ikke er værdipapirer, såsom Ether, Wrapped Bitcoin og Stablecoins.

Derudover argumenterede protokollen for, at de amerikanske værdipapirlove ikke ville gælde for de fleste brugere, da ca. 75 % af dem bor uden for USA. De fastslog, at de ikke er en værdipapirbørs, selvom nogle værdipapirlignende transaktioner finder sted på deres platform.

Bundesordenen har været aggressiv over for Wells, indgivet retssager og forliget sig med adskillige kryptovirksomheder. Deres fokus retter sig mod Ethereum og DeFi (Decentralized Finance): ShapeShift, TradeStation, Uniswap og Consensys risikerer retlige skridt. Der siges også at være efterforskning mod Ethereum Foundation.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Exit mobile version