AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Uniswap’s Top Performing Shitcoins: 200% Pump in 24 Hours

Bitcoin og Ether stiger i værdi

Blue chip-krypto-markedet er højt på torsdag, hvor Ether (ETH) er steget med over 8% i de sidste 24 timer og har rundet 2000 dollars, mens Bitcoin (BTC) er steget med over 6% og har nået friske højder for året over 37.000 dollars.

Bitcoin stiger mere eller mindre siden starten af ​​torsdagens Asien-session på en fornyet optimisme om, at spot Bitcoin Exchange Traded Funds (ETF’er) snart vil opnå godkendelse efter rapporter onsdag om, at US Securities and Exchange Commission (SEC) er i aktiv dialog med digital aktivmanager Grayscale vedrørende deres ansøgning om at omdanne deres Bitcoin Trust til en spot Bitcoin ETF.

Tidligere har SEC blokeret alle ansøgninger om spot Bitcoin ETF, herunder fra Grayscale, men led et retligt nederlag til virksomheden i august, da en dommer afgjorde, at deres afvisning af Grayscales ansøgning var “vilkårlig og lunefuld”.

Med Wall Street-kæmper som BlackRock, Fidelity og dusinvis mere, der indgav deres egne ansøgninger om spot Bitcoin ETF tilbage i juni, ser det ud til, at landskabet er skiftet i retning af, at SEC arbejder sammen med virksomheder for at forberede jorden til spot Bitcoin ETF’er, i stedet for at kæmpe imod deres eksistens.

Denne forventning er delvist årsagen til Bitcoins stigning siden midten af oktober, selvom analytikere også har nævnt 1) efterspørgsel efter sikker havn på bekymringer over global geopolitik i lyset af Israel/Hamas-konflikten og 2) et stadig mere gunstigt makroøkonomisk miljø, hvor amerikanske aktier har steget, og amerikanske afkastkurver har faldet siden udgangen af oktober på væddemål om, at Feds renteskruecyklus er slut.

Top  Verdens første biometriske kryptocurrency - Kan Worldcoin revolutionere den online identitetssikkerhed?

Ether stiger derimod takket være rapporter om, at BlackRock netop har indgivet for at oprette iShares Ethereum Trust i Delaware, præcis som de gjorde med deres iShares Bitcoin Trust få dage før indgivelse af deres ansøgning om spot Bitcoin ETF med US SEC.

Andre altcoins stiger også, men handlere, der leder efter muligheder for hurtige eksponentielle gevinster, vil fortsætte med at vende sig mod de meget ilikvide shitcoin/meme-coin-markeder, hvor det ikke er ualmindeligt at se en token stige med 10x på en enkelt dag.

Bedst ydende shitcoins på Ethereum-blockchain ifølge Decentralized Exchange (DEX) Uniswap

Exeedme ($XED)

Et spilletoken kaldet Exeedme ($XED) har set en imponerende stigning på over 200% i de sidste 24 timer ifølge Uniswap.

Prisstigningen kommer som en stigning i 24-timers handelsvolumen til over 1,1 millioner dollars ifølge DEXTools, der også viser, at token har en markedsværdi på næsten 11 millioner dollars, omkring 10.750 holdere og over 950.000 dollars i likviditet.

Investorer bør dog være meget forsigtige med token, da det ifølge DEXTools’ sikkerhedsrevision kan mints og overførsler kan pauseres, blandt andre bekymrende aspekter ved dets kontrakt.

GAMEE ($GMEE)

En anden spilletoken kaldet GAMEE ($GMEE) pumper også torsdag med over 100% i løbet af de sidste 24 timer ifølge Uniswap.

Ifølge DEXTools kommer denne stigning på baggrund af en stigning i 24-timers handelsvolumen til over 1,66 millioner dollars, hvor tokenets markedsværdi lige under 12 millioner dollars og med lige over 3.200 holdere og likviditet på lidt over 600.000 dollars.

Ifølge DEXTools’ sikkerhedsrevision har token meget få bekymrende aspekter ved dets smart kontrakt, men investorer bør stadig være forsigtige med lavkapacitets-tokens.

Top  Scorpion Casino's $SCORP Takes the Lead in the Online Gambling Boom

Netvrk ($NTVRK)

En token kaldet Netvrk ($NTVRK), der hævder at være en social virtuel reality-platform på blockchain, har pumper i de seneste dage og var sidst oppe omkring 100% i de sidste 24 timer ifølge Uniswap.

$NTVRK har eksisteret siden midten af 2021, men er på vej til at opføre sin bedste måned nogensinde med en stigning på over 400% i de sidste ni dage.

Ifølge DEXTools havde tokenet sidst en markedsværdi på omkring 24 millioner dollars med næsten 1,5 millioner dollars i omsætning i de sidste 24 timer.

Tokenet har også tæt på 10.000 holdere og låst likviditet på omkring 860.000 dollars.

Da token har eksisteret så længe, er det meget usandsynligt, at det er en scam-coin, og har kun én risiko (ekstern opkaldsrisiko) ved sin smarte kontrakt ifølge DEXTools’ sikkerhedsrevision.

Crypto Alternativer at Overveje

Shitcoins kan tilbyde enorme potentielle afkast, men har også meget risiko.

Dem, der leder efter en bedre sandsynlighed for nærtidsgevinster, kan overveje en alternativ højrisiko, højbelønning investeringsstrategi ved at deltage i crypto presales.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra startup-crypto-projekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse tokens sælges næsten altid billigt, og der er en lang historie med presales, der leverer enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske hold bag dem og har en stor vision for at levere en revolutionerende crypto-applikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkast af deres presale-investering meget god.

Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorerne.

Her er en liste over 15 af hvad projektet betragter som de bedste crypto presales af 2023.

Top  Dogecoin Kursanalyse: Wie tief fällt der Kurs nach der Korrekturbewegung?

Disclaimer: Krypto er en højrisiko-aktiverklasse. Denne artikel leveres til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button