Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

VanEck og Bitwise kæmper om Bitcoin ETF-ræs med en investering på 200 millioner dollar

Argentina's E-Commerce Giant MercadoLibre Reports $21 Million in Customer Crypto Assets

VanEck og Bitwise investerer $72.5 millioner henholdsvis $500.000 i en Bitcoin ETF-plan

VanEck har forpligtet sig til at investere $72.5 millioner som såkaldt seed capital til sit ETF-projekt. Bitwise har ligeledes afsat $500.000. Disse tal stammer fra S-1-dokumenter, som er blev indsendt til den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC).

Ifølge indsendelserne tilbyder Bitwise en investeringsmulighed på $200 millioner, hvor Pantera Capital er blandt de potentielle købere.

Det er vigtigt at understrege, at de S-1-formularer, der er blevet indsendt, spiller en afgørende rolle i at offentliggøre vigtig information til den finansielle regulator. Dette inkluderer detaljer om virksomhedens forretningsmodel, finansielle rapporter, ledelsesteam og tilknyttede risici.

Seeding, som nævnt i dokumenterne, henviser til levering af midler til lancering af en ETF. Mens banker og mæglere ofte yder seed capital, kan ETF’er også selv finansiere gennem ny kapital eller eksisterende aktiver.

Bitwise, som er kendt som den største kryptoindeksovervåger i USA, tilbyder en investeringsmulighed på $200 millioner sammen med sin seed capital på $500.000.

Pantera Capital Management LP har gennem sine tilknyttede investeringsfonde udvist interesse for at købe op til $200 millioner aktier i Bitwises tilbud. Det er vigtigt at bemærke, at interessehensigt ikke er bindende aftaler. Potentielle købere har fleksibilitet til at justere deres investeringsbeløb.

VanEck, der blev grundlagt i 1955, er en global investerings- og formueforvaltningsvirksomhed med base i New York og specialiserer sig i ETF’er, investeringsforeninger og forvaltning af institutionelle konti. Virksomheden har aktivt udviklet ETF-produkter siden 2006. I 2017 lancerede VanEck en Bitcoin (BTC) Futures ETF. Men ligesom mange andre har den ventet på godkendelse af en spot Bitcoin ETF fra SEC.

Både VanEck og Bitwises ansøgninger er blandt flere, der i øjeblikket er under gennemgang af SEC.

Bitwise har endda frigivet en reklame med “Den mest interessante mand i verden,” Jonathan Goldsmith, for at promovere sin Bitcoin ETF.

Bitwise og VanEck advarer om kryptorisici i indsendelserne

Mens kryptoindeksovervågningen ser ETF’er som potentielle spilskiftere for Bitcoin og endda Ethereum, har både Bitwise og VanEck advaret investorer om de risici, der er forbundet med at investere i Bitcoin ETF’er.

VanEcks indsendelse advarer eksplicit investorerne om, at værdien af Bitcoin og dermed værdien af Trust’s aktier potentielt kunne falde hurtigt, og nå nul. Indsendelsen understreger, at investering i ETF’en indebærer risici. Spot ETF-aktier er ikke forsikrede eller garanteret af nogen statslig myndighed eller enhed.

Bitwise fremhæver en lignende holdning og understreger vanskeligheden ved at evaluere fremtidig udvikling og accept af Bitcoin-netværket og andre digitale aktivnetværk, der er en del af en hurtigt skiftende branche.

SEC-formand Gary Gensler advarede på mandag investorerne om de risici, der er involveret i kryptoinvesteringer. Han understregede, at investeringer i kryptoaktiver kan være ekstremt risikable og underlagt volatilitet med henvisning til tilfælde, hvor store platforme og kryptoaktiver er gået konkurs eller tabt værdi. Gensler gentog, at investeringer i kryptoaktiver fortsat er forbundet med betydelige risici.

Sammenfattende er der for tiden optimisme om godkendelse af en spot Bitcoin ETF i USA, med odds på over 90%. Ifølge Bloomberg-analytikere er der dog stadig en minimal chance for afvisning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Exit mobile version