Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Vanguard Afviser Spot Bitcoin Exchange-Traded Fund: “Cryptos Mangler Indbydende Værdi”, Siger Talsmand

Vanguard Has No Plans to Join Asset Management Rivals in Pursuing Bitcoin ETFs: CEO Tim Buckley

Vanguard afviser at oprette en Bitcoin-børsnoteret fond (ETF)

Aktivforvaltningsvirksomheden Vanguard har afsløret, at de ikke vil følge deres konkurrenters eksempel og satse på en spot Bitcoin-børsnoteret fond (ETF). Mens rivaler som BlackRock og Fidelity har ventende ansøgninger om Bitcoin-ETF’er, udtalte Vanguard CEO Tim Buckley i et nyligt interview med CNBC, at hans virksomhed ikke har planer om at følge trop.

“Vi vil ikke forfølge en bitcoin-ETF. Det er ligesom vi ikke bruger guld som en aktivklasse for vores kunder,” sagde han.

Vanguard-talsmand hævder, at kryptovalutaer mangler indre værdi

En repræsentant for Vanguard uddybede yderligere virksomhedens perspektiv i en kommentar til Insider og hævdede, at virksomheden stadig er skeptisk over for kryptovalutaer.

“I modsætning til aktier og obligationer mangler de fleste kryptovalutaer indre økonomisk værdi og genererer ingen pengestrømme som interessebetalinger eller udbytter,” sagde talspersonen angiveligt.

“Yderligere har kryptovalutaer vist sig at være meget volatile, hvilket ikke harmonerer med Vanguards mål om at generere positive reelle afkast til investorer over tid.”

Enthusiasme for spot Bitcoin-ETF vokser

Trods Vanguards holdning vokser begejstringen for en potentiel spot Bitcoin-ETF på Wall Street. Prominent kryptobefaler Mike Novogratz har for nylig givet udtryk for sin tro på, at det ikke ville give nogen mening at blokere for en ETF.

Denne holdning afspejles i markedstendenserne, hvor indstrømningerne til digitale aktivfonde nåede det højeste ugentlige niveau siden juli 2022. Ifølge en rapport fra CoinShares nåede indstrømningerne til digitale aktiver $326 millioner for ugen, hvor Bitcoin tegnede sig for 90% af indstrømningerne.

Det er værd at bemærke, at forventningen om godkendelse af en spot Bitcoin-ETF har ført til en stigning i Bitcoin-prisen i de seneste uger. Kryptovalutaen steg tidligere på måneden mod $35.000, drevet af markedspekulationer om den potentielle godkendelse af en spot ETF. Denne prisstigning har ikke kun fanget investorernes opmærksomhed, men har også genoplivet interessen for kryptohandel og ført til en markant stigning i daglige handelsvolumener på børser.

Som tidligere rapporteret brød det syvdages bevægelige gennemsnit for handelsvolumener på spotbørser over troværdige platforme imponerende $24 milliarder den 26. oktober, hvilket er det højeste niveau siden slutningen af marts.

(Mislykket)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version