Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Virginia Udvider Crypto Forskningsgruppe til Styrkelse af Borgeres Rettigheder

Alles klar für 40.000 Dollar? Bitcoin zeigt wenig On-Chain Widerstand voraus

I den amerikanske stat Virginia, som søger at beskytte borgernes rettigheder inden for krypto, er man et skridt tættere på at oprette en arbejdsgruppe til at undersøge krypto-udvidelse.

Virginia State Senate vedtog mandag en lov, der sigter mod at oprette en forskningsgruppe til at studere blockchain og krypto. Forslaget blev introduceret som en senatslov den 5. februar.

Den nuværende Senate Bill nr. 339 er en erstatningsændring til lovforslagets oprindelige version, der blev introduceret i januar. Lovgivningen fik overvældende opbakning fra statens deputeretforsamling, med 97 medlemmer, der stemte for.

Desuden søger Senate Bill, foreslået af senator Saddam Azlan Salim, at undtage minearbejdere fra at skulle opnå licens som pengetransmittere. Derved sigter den mod at skabe et mere gavnligt miljø for minearbejdere og andre kryptovirksomheder.

Taskgruppen “skal bestå af fem medlemmer af Deputeretforsamlingen udnævnt af taleren for Deputeretforsamlingen,” bemærkede senatets lovgivning.

Den vil også have fem medlemmer af Senatet udnævnt af Senatets Udvalg om Regler; to ikke-lovgivende borgermedlemmer, som er medlemmer af teknologibranchen, og ét ikke-lovgivende borgermedlem, der repræsenterer den lokale regering, udnævnt af Bureauet.

“Arbejdsgruppen skal afslutte sine møder inden den 1. november 2024,” bemærkede lovforslaget.

“Bureauet skal fremlægge en redegørelse og en rapport over arbejdsgruppens resultater og anbefalinger til guvernøren og deputeretforsamlingen senest den første dag for Deputeretforsamlingens ordinære samling i 2025.”

## Virginias Pro-Krypto Skub

Ifølge CoinLedger-undersøgelsen ligger Virginia bag de fem bedste amerikanske stater med hensyn til kryptoskatte.

Dog har man afsat $17.192 til Blockchain og Crypto Commission for 2025 og 2026. Virginias Senatfinans- og Bevillingsudvalgsudvalg underudvalg for Almennyttige myndigheder har afsat mere end $23,6 millioner til forskellige lovgivningsmæssige agenturer.

Derudover vil politibetjente og statsansatte i Virginias Fairfax County se frem til pensionering med udbytte fra Bitcoin. Dette følger efter meddelelsen fra digital formueforvaltningsfirmaet Morgan Creek Digital om en ny $40 millioner krypto-venturefond.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version