Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Wall Street Banks Eyeing Spot Bitcoin ETFs Following SEC Approval

How Long Can Bitcoin ETF Hype Sustain BTC Price?

Morgan Stanley overvejer at tilføje spot Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er) til deres mæglervirksomhed og er i øjeblikket i gang med at udføre due diligence, ifølge en CoinDesk-rapport, der citerer to kilder, der er fortrolige med sagen.

Der har været øget interesse for spot Bitcoin ETF’er, efter at den amerikanske Securities and Exchange Commission godkendte næsten et dusin produkter i januar.

Ifølge CoinDesk-rapporten har en kilde sagt, at Morgan Stanley, som er blandt de største amerikanske mæglerplatforme, har været i gang med at evaluere muligheden for at tilbyde spot Bitcoin ETF’er til kunder, siden SEC godkendte produkterne i januar.

## Bitcoin ETF’er vinder momentum

Siden da har amerikanske spot Bitcoin ETF’er set $7,7 milliarder i daglig handelsvolumen, en all-time high. BlackRock’s IBIT har fordoblet sin personlige rekord for tredje dag i træk med $3,3 milliarder i handelsvolumen. Fidelity’s spot Bitcoin ETF har også fordoblet sin tidligere rekord med $1,4 milliarder i handelsvolumen samme dag, rapporterede Bloomberg-analytiker James Seyffart på X.

“IBIT modtog rekordhøje $612 millioner alene. Samlet set modtog gruppen $673 millioner. Dette slår dag 1-rekorden på $655 millioner. (venter stadig på $BTCO)” tilføjede Seyffart.

BlackRock’s IBIT har nået over $9 milliarder i aktiver, rapporterede Seyffart på X.

## Wall Street-banker sultne efter Crypto ETF’er og ETP’er

Det er ingen hemmelighed, at traditionelle finansielle institutioner går dybere ned i kryptorabbitskabet, når det handler om at udforske krypto. Som rapporteret i 2021 købte Goldman Sachs, ICAP, JPMorgan og UBS alle børshandlede produkter (ETP’er), der tilbyder eksponering mod kryptovalutaer til kunder, ifølge Bloomberg terminaldata gennemgået af CoinDesk.

## Oplever du FOMO?

Det ser ud til, at store banker som Morgan Stanley oplever FOMO og ønsker en del af handlingen. Der kan være en ny bølge af investeringsbanker, der kommer ind i arenaen, efter at have set den succes, som BlackRock oplever med deres Bitcoin-produkt IBIT.

## Spot Ethereum ETF’er næste?

Efter godkendelsen af spot Bitcoin ETF’er har mange investeringsfirmaer indgivet ansøgninger til SEC om at lancere spot Ethereum ETF’er, da efterspørgslen efter sådanne produkter fortsat stiger.

Indtil videre har BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck, Invesco, Franklin Templeton, Galaxy, samt Cathy Woods Ark Invests og 21Shares, alle indsendt ansøgninger til en spot Ethereum ETF.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version