Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Wells Fargo Invests Big in Bitcoin ETFs: Major Step Towards Institutional Adoption

Analyst Dave the Wave erwartet neue Höchststände

Wells Fargo investerer i Bitcoin ETFs

Wells Fargo, den tredjestørste bank i USA, har investeret i en af landets nye Bitcoin ETF-produkter. Ifølge en 13F-HR-formular, der blev indsendt fredag, havde banken eksponeringer til en værdi af 143 millioner dollars fordelt på tre forskellige Bitcoin-investeringsprodukter pr. 31. marts.

## Wells Fargo Køber Bitcoin

Størstedelen af disse midler blev holdt i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) – en Bitcoin spot ETF, hvis aktier er designet til at følge Bitcoins spotpris i de traditionelle aktiemarkedstimer. Fonden bakker direkte deres aktier med en fast mængde BTC, som gradvist falder over tid på grund af administrationsgebyrer.

De to andre Bitcoin-relaterede investeringer inkluderer en position på 99.000 dollars i Bitcoin ATM-udbyderen Bitcoin Depot og en position på 1,2 millioner dollars i ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO), en Bitcoin futures ETF.

Den samlede position udgør kun en dråbe i Wells Fargos 603 milliarder dollars i forvaltede aktiver og er sandsynligvis faldet sammen med Bitcoins pris siden rapporteringsperioden.

Alligevel har kryptosamfundet hilst bankens tildeling som et enormt skridt mod institutionel Bitcoin-vedtagelse. Tilbage i 2018 forbød den samme bank midlertidigt køb af krypto med kreditkort, men dens analytikere begyndte at anerkende Bitcoins hurtige vedtagelsesvækst og prisstigning i de følgende år.

### Hvorfor Vælge Grayscale?

Wells Fargo begyndte at tilbyde Bitcoin ETF’er som en investeringsmulighed i februar for kunder, der specifikt anmodede om produktet. Siden lanceringen i januar har amerikanske Bitcoin spot ETF’er absorberet nettotilgange på 11,8 milliarder dollars.

Andre større finansielle institutioner har også offentliggjort betydelige tildelinger til Bitcoin ETF’er i de foregående uger. Indtil videre er den største kendte ejer af produkterne Susquehanna International Group, en investeringsfirma med 438 milliarder dollars i forvaltningsaktiver, der holder 1,8 milliarder dollars i Bitcoin ETF’er.

Interessant har både Wells Fargo og Susquehanna investeret mest i GBTC, som er den dyreste blandt alle dens konkurrenter. Fonden opkræver 1,5% om året i administrationsgebyrer, sammenlignet med en administrationsomkostning på 0,3% fra de fleste andre rivaler som BlackRock og Fidelity.

Grayscale er i øjeblikket den største Bitcoin ETF takket være sin for-ETF-lancering Bitcoin-stak, men kun med en lille margen. Fonden har lidt næsten uendelige nettostrømme siden 11. januar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version