Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

XRP ETF auf dem Vormarsch: Ripple CEO sieht baldige Einführung in den USA

Ava Labs stellt Astra-Upgrade zur Verbesserung von Avalanche-Netzwerk-Subnetzen vor

Ripple CEO Brad Garlinghouse tror, at snart vil der blive introduceret en XRP ETF i USA. Dette finansielle instrument vil give investorer adgang til kryptovalutaen uden at skulle købe den direkte.

I mellemtiden fortsætter virksomheden med at være involveret i retlige udfordringer, der potentielt kan vare indtil juli 2025.

## En XRP ETF er kun et spørgsmål om tid

I en samtale med Bloomberg sagde Garlinghouse, at XRP var på vej til at blive det næste finansielle instrument, der giver institutionelle investorer i USA adgang til krypto gennem en ETF. Han mente, at produktet var uundgåeligt, og det kun var et spørgsmål om tid, før godkendelsen blev givet.

Kommentarerne kommer på et tidspunkt, hvor efterspørgslen efter sådanne finansielle instrumenter i USA, især efter Bitcoin ETF’er, er høj. Dette finansielle instrument, der blev lanceret den 11. januar, fortsætter med at tilbyde investorer indirekte adgang til Bitcoin. Efterspørgslen forbliver høj, som massive positive indstrømninger viser, med en samlet nettoindstrømning på 21,34 milliarder USD.

>”Det er tydeligt at se, at ETF’er er populære … SEC i USA blev næsten tvunget til at godkende Bitcoin ETF’en i januar … 17 milliarder USD er strømmet ind i det hurtigst voksende ETF i historien. Det viser tydeligt, at både institutionelle investorer og private investorer søger adgang til denne aktivklasse,” sagde Garlinghouse.

I løbet af de sidste 24 timer er XRP-tokenet fra Ripple steget med beskedne 0,21 procent og handles nu til 0,53 USD.

Bitwise og Canary Capital har allerede ansøgt om at tilbyde XRP ETF’er. Canary Capital ville spore værdien af XRP baseret på CME CF Ripple-Dollar referencekursen. Bitwise har for nylig revideret sin indsendelse til US Securities and Exchange Commission (SEC) og har gjort sin struktur og opbevaring klar.

Men tilliden til Bitwise Trust afhænger af udfaldet af retssagen mellem Ripple og SEC. Resultatet af sagen, der potentielt kan vare indtil juli 2025, kunne direkte påvirke, om en XRP ETF går videre. Med dette for øje har Bitwises reviderede indsendelse introduceret foranstaltninger for at beskytte investorer og sikre overholdelse af føderale værdipapirlove.

På trods af denne vedvarende usikkerhed donerede Ripple-medstifter Chris Larsen 10 millioner USD i XRP til Kamala Harris’ kampagne. Dette følger en tidligere donation på en million USD midt i oktober, hans anden betydelige donation til kampagnen.

Mens det generelt antages, at Larsen tror, at Harris kan støtte kryptoindustrien ved at fremme den demokratiske partis nye tilgang til teknologiinnovation og kryptovennlig politik, er der også en anden synsvinkel.

>”Der er mange forskellige motiver, der kunne forklare denne donation. Efter omfattende overvejelse er min mening, at den bedste forklaring simpelthen er: ‘Nå, lad os se, om hun accepterer XRP’en, som hendes eget administration siger er en investeringskontrakt.’ Husk, det er kun 0,0323 procent af Chris Larsens formue,” jokede pro-XRP advokaten Fred Rispoli.

Det er uklart, hvad der motiverede Larsens beslutning. Dog udtrykte Brad Garlinghouse respekt for det og bekræftede igen Ripples engagement i at samarbejde med både demokrater og republikanere for at fremme kryptovennlige politikker.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version