Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

XRP-ETF: Hoffnung oder Illusion? Die Wahrheit hinter den aktuellen Spekulationen

Weniger als die Hälfte der Dogecoin Adressen ist im Minus

XRP ETF-rygter skaber spænding i krypto-verdenen

## XRP ETF-rygter i omløb

Die Krypto-Community er i øjeblikket i oprør, da rygter om en mulig XRP-ETF i USA cirkulerer. Mens forventningerne til den mulige godkendelse af de første Spot Bitcoin ETFs i USA af Securities and Exchange Commission stiger, er nøgleordet “XRP ETF” i øjeblikket trending på X (tidligere Twitter). Mange XRP-community-medlemmer har offentliggjort påståede beviser for, at en ETF er på vej i USA og snart kan blive virkelighed. En nærmere undersøgelse afslører imidlertid en mere differentieret virkelighed.

### Yderligere undersøgelse påkrævet

De påstande, at en XRP-ETF kommer på markedet i USA, baserer sig på en XRP ETP fra 21Shares (tidligere Amun), der er tilgængelig på Fidelity Investments’ platform. Denne udvikling har skabt stor spænding i XRP-communityen, men virkeligheden er mere kompleks end den umiddelbart kan synes.

### Grayscale’s beslutning og regulatoriske forhindringer

Et af de centrale argumenter for de igangværende spekulationer er Grayscales beslutning om at inkludere XRP igen i deres Grayscale Digital Large Cap (GDLC)-fond. Dette skete efter en dom i juli 2023, hvor XRP blev klassificeret som ikke et værdipapir. Genoptagelsen af XRP af Grayscale har øget spekulationerne om en kommende ETF fra virksomheden.

Trods den spænding, disse udviklinger har skabt inden for XRP-communityen, er det vigtigt at bemærke, at Fidelity ikke har lanceret en XRP-ETP på markedet. På Fidelitys platform præsenteres kun XRP ETP fra 21Shares, som er tilgængelig på SIX Swiss Exchange og ikke er registreret i USA.

### Regulatoriske hensyn og SEC’s holdning

Muligheden for en XRP-ETF i USA påvirkes også af regulatoriske barrierer og SEC’s holdning. Bloomberg-ETF-ekspert James Seyffart udtrykte skepsis og tror ikke, at XRP nogensinde vil blive godkendt af SEC. Han forklarede, at CME først skulle liste XRP-futures, før en Futures-ETF kom på markedet. SEC har gentagne gange understreget, at de mener, at dommer Torres begik en fejl, og at der ikke vil være en Spot-XRP-ETF i overskuelig fremtid.

## Konklusion

Sammenfattende kan det siges, at XRP-communityens begejstring er mærkbar, men virkeligheden af en ETF i USA stadig er langt væk. De regulatoriske barrierer og SEC’s holdning udgør betydelige udfordringer, der skal overvindes.

Ved trykningstidspunktet blev XRP handlet til $0,55178. Denne situation følges nøje af krypto-communityen, og udviklingen på markedet diskuteres fortsat intenst. Det er stadig uvist, om spekulationerne om en mulig XRP-ETF i USA vil vise sig at være sande.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version