Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

XRP Ledger: Automatisierter Market Maker erreicht Meilenstein von 10 Millionen XRP locked

Aufwärtstrend von Bitcoin hält an – drei Gründe warum er noch nicht zu Ende ist

I et nylig banbrydende opdatering har XRP Ledger (XRPL) udvidet sine dezentrale finanskapaciteter (DeFi) med en vigtig ændring af Automated Market Maker (AMM). Denne udvikling blev først nævnt i en CNF-artikel, hvor betydningen af at styrke AMM-funktionerne og løse væsentlige problemer inden for ledgeren blev fremhævet.

## Beeindruckendes Wachstum bei TVL

Efter AMM-udvidelsen meddelte XRPL dUNL Validator Vet, at AMM/DEX nu er førende blandt alle DeFi-aktiviteter. Vet fejrede opnåelsen af et bemærkelsesværdigt milepæl:

> “Det er en solid Total Value Locked på 10 millioner XRP! Med 500 par har vi også nået 25% af Uniswap V3’s samlede par.”

Denne milepæl er baseret på oplysninger fra den australske kryptoadvokat Bill Morgan, der brugte data fra en explorer til at afsløre, at de XRP-tokens, der var låst i AMM-puljer, oprindeligt nåede 5 millioner. Opdaterede data fra DeXfi bekræfter nu, at TVL for XRPL imponerende er på 10,3 millioner XRP, svarende til ca. 5,4 millioner dollars.

### Nutzen von gesperrten Vermögenswerten

De 10,3 millioner XRP afspejler den samlede værdi af de forskellige kryptoaktiver, der er sikret i XRPL-AMM’erne. Dette inkluderer vigtige tokens som Bitcoin, USDC, Sologenic og Magnetic X, hvilket viser den brede nytte og accept af XRPL’s AMM-funktioner.

Det transformative opgradering af XRP Ledger er en sjælden mulighed for XRP-indehavere. Den nye AMM-funktion forbedrer ikke kun handlen, men genererer også passiv indkomst. Ved at give likviditet og deltage i afstemning om handelsgebyrer kan XRP-indehavere effektivt omdanne deres aktiver til en kilde til passiv indkomst.

Ifølge de seneste tal fra Today Coin Market Cap handles XRP fra Ripple i øjeblikket til $0,5197, hvilket er en stigning på 1,24% i løbet af den sidste dag. Dette følger efter et fald på 2,43% på ugentlig basis og afspejler den positive markedsstemning og investorenes tillid til de igangværende udviklinger inden for XRPL-økosystemet.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version