AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumRipple

XRP Prisen steg med op til 15% efter falsk Business Registration

XRP Prisstigning og efterfølgende tilbagegang

XRP-prisen oplevede en kortvarig stigning efter en falsk forretningsregistrering for en BlackRock XRP-trust. Den vildledende indgivelse, stadig tilgængelig på Delawares afdeling for virksomheder, efterligner legitime registreringer foretaget af den anerkendte formueforvaltningsgigant.

BlackRock Advisors og Daniel Schweiger blev falsk registreret som registrerede agenter, en afsløring, som BlackRocks repræsentanter hurtigt tog afstand fra, som rapporteret af Bloomberg ETF-analytiker Eric Balchunas.

Ripples (XRP) værdi steg med så meget som 15% på de indledende vildledende nyheder, kun for at redegøre for trinnene til omkring $0,65 efter BlackRocks benægtelse.

Misinformationen antydede, at BlackRock udvidede sin liste over krypto-relaterede enheder, hvilket forstærkede forvirringen, der opstod efter sidste uges registrering af en Ethereum-trust.

Dette incident minder om en tidligere begivenhed, hvor en falsk overskrift vedrørende BlackRocks godkendelse af Bitcoin ETF midlertidigt fik markedet til at gå ind i en rally.

På det tidspunkt reagerede BlackRocks administrerende direktør, Larry Fink, på den spekulative stigning ved at kommentere på “den opsparede interesse for crypto” og tilskrive dagens markedsdynamik bredere geopolitiske problemer.

I øjeblikket forventer markedet godkendelse af en spot Bitcoin ETF fra den amerikanske SEC.

Top  Unge hacker beordres til at afgive $5,2 mio. i Bitcoin og en sportsvogn til USA's regering

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button