Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

XRP spås at nå 10 dollars inden 2024 og udvider samtidig til Brasilien – Hvad betyder det for fremtiden?

XRP-Analyst prognostiziert 10-Dollar-Ziel bis Ende 2024 – Warten lohnt sich

XRP: Forventninger til kursen og Ripple’s ekspansion

De seneste data fra CoinGlass viser, at XRP-aktiviteten er temmelig høj. Mens det åbne interesse (OI) kun steg lidt med 1,30 % til 707,98 mio. dollar, eksploderede handelsvolumen med 50,33 % og nåede 878,67 mio. dollar. Optionsvolumen steg også med 12,50 % til 689,96 mio. dollar.

Disse tal afspejler den nuværende prisaktivitet på XRP-markedet og viser en stigende interesse og engagement for mønten. XRP handles på nuværende tidspunkt til 0,538 dollar og er steget med 1,30 % i løbet af de sidste 24 timer. På trods af denne midlertidige stigning har XRP været i en langvarig konsolideringsfase i de seneste 12 måneder.

### Optimisme stiger, da analytikere forudsiger et gennembrud over 10 dollars for XRP

Stemningen i XRP-fællesskabet forbliver håbefuld. En kendt analytiker, JackTheRippler, pegede for nylig på den langsigtede opadgående trend, som XRP har fulgt i syv år.

Baseret på tidligere trends og indsnævringen af Bollinger Bands, postulerede han, at XRP måske kunne bryde over 10 dollars inden udgangen af 2024. Med henblik på tidligere prisudsving og de tekniske beviser, der understøtter denne opfattelse, understregede han, at dette skøn er “mere end realistisk”.

Ikke alle synspunkter om XRP er dog så håbefulde. Grundlæggeren af Black Swan Capitalist, Versan Aljarrah, udtrykte bekymring over de potentielle farer ved et hypotetisk XRP-ETF. Aljarrah advarede om, at en ETF kunne aflede opmærksomheden fra XRP’s rolle som brovaluta i grænseoverskridende betalinger og fokusere på spekulativ handel, som tidligere rapporteret.

Han rådede institutionelle investorer til ikke at kontrollere XRP-prisen, da det kunne øge markedets volatilitet og overskygge XRP’s iboende værdi. En sådan ændring ville gøre XRP mindre nyttig i sin hovedanvendelse – omkostningseffektive, hurtige grænseoverskridende overførsler.

Udover markedsgryntene vinder Ripple mere og mere betydning over hele verden. Med lanceringen af sit betalingssystem i Brasilien har Ripple netop nået et vigtigt vendepunkt i sin vækst i Latinamerika.

Mercado Bitcoin er den første kunde i dette land. Den høje grad af sikkerhed, den problemfri integration og den globale rækkevidde af Ripples betalingsmekanisme bliver rost.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version