AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinRipple

XRP’s prisstabilitet og forventede fremtidige stigning: Kan XRP nå $10?

Artiklen er blevet formateret efter Markdown-syntaks.

XRP pris: Stabil trods falsk ETF-tilmelding

XRP-prisen har holdt stabil de seneste 24 timer, hvor den er steget med beskedne 0,3% efter gårsdagens falske XRP ETF-tilmelding. XRP handler nu til $0,655239, hvilket er en nedgang på 4% på en uge, men stadig en stigning på 13% over en fjorten-dages periode og 34% over de seneste 30 dage. Den positive nyhed om Bitcoin ETF’er har fået markedet til at forblive optimistisk, hvilket sandsynligvis vil føre til yderligere stigninger. Dette gælder især, når XRP stadig befinder sig i en stærk grundlæggende position på baggrund af nylige successer i Ripple-SEC sagen.

Signal om yderligere stigninger

XRP’s indikatorer har mistet noget styrke de seneste dage, men mønten har stadig tilstrækkeligt med momentum til at komme sig snart. Dens 30-dages glidende gennemsnit fortsætter med at stige støt over dens 200-dages gennemsnit, hvilket er et klassisk tegn på købsinteresse og vækst. Selvom XRP’s relative styrkeindeks er faldet til 60 i dag, anses dette stadig for et relativt højt niveau, hvilket er i overensstemmelse med yderligere stigninger. Møntens støtteniveau har også gjort betydelige fremskridt i de seneste uger, hvilket gør det usandsynligt, at XRP vil lide betydelige fald, hvis det falder i nær fremtid.

Ripple-SEC sagen og forudsigelse

Selvom gårsdagens falske XRP ETF-tilmelding fik møntens pris til at stige til $0,70, blev det hurtigt afsløret af eksperter. Denne afsløring fik prisen på mønten til at falde igen, men svagheden er ikke sandsynligvis at vare længe. XRP forventes at nå $0,80 eller $0,90 inden udgangen af 2023. Derudover har Ripple sikret en række positive afgørelser i sin sag med SEC i de seneste måneder, og sagen forventes endelig at være overstået næste sommer, hvilket giver Ripple og XRP mulighed for at fortsætte med at vokse.

Top  De bedste kryptovalutaer at købe den 13. november

Markedsoverskridende gevinster med nye altcoins

Da XRP muligvis skal vente indtil sommeren for at opnå særligt store gevinster, foretrækker nogle handlere at se mod andre mønter. En lovende mulighed lige nu er presales, hvor presale-mønter ofte opnår betydelige stigninger ved notering på børser for første gang. En af de mest lovende mønter på markedet lige nu er Meme Kombat (MK), en ERC-20-kryptovaluta, der muliggør væddemål på AI-genererede meme-kampe. Meme Kombat har allerede rejst mere end $1,6 millioner i presale, hvilket tyder på, at det vinder investorerne over med sit unikke take på online gambling.

Interessant investeringsmulighed

Meme Kombat-platformen vil bruge AI til at tilfældiggøre kampe mellem populære meme-karakterer og visualisere disse kampe i realtid, hvilket giver brugerne en underholdende fokus for deres væddemål. Spillere kan vædde mod hinanden eller mod spillet selv, og gevinsten udbetales i form af MK, som brugerne også kan stille til passiv indkomst. MK har en begrænsning på 120 millioner, hvor 50% går til presales og yderligere 30% til staking og kampbelønninger. Sådanne presale-mønter kan være en lovende mulighed, men det er vigtigt at huske, at krypto er en højrisiko-klasse, og denne artikel udgør ikke investeringsrådgivning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button