Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

ZRO-Token von LayerZero stieg um 36 % – Potenzieller Ausbruch am Horizont?

Langfristige Bitcoin-Inhaber bleiben trotz Rallye entschlossen, das Angebot erreicht neue ATH

## ZRO-Token fra LayerZero oplever 36 % stigning, drevet af Bitcoin opsving

ZRO-tokenet fra LayerZero har oplevet en bemærkelsesværdig stigning på 36 % i løbet af den seneste uge, takket være en positiv markedssituation udløst af den seneste opsving af Bitcoin. Data fra CoinMarketCap viser, at Bitcoin i går steg over 63.700 dollar, en markant stigning fra sidste uges lavpunkt på 59.900 dollar, før det fandt stabilitet lige over 62.900 dollar.

ZRO handles i skrivende stund til 3,82 dollar, hvilket svarer til en stigning på 11,09 % inden for de sidste 24 timer. Denne stigning har øget ZRO’s markedsværdi med 11,13 % til 420.426.035 dollar og placerer den dermed som nummer 140. Det 24-timers handelsvolumen er også steget med 15,93 % og nåede 495,39 millioner dollar.

### Fortsat nedgang på månedsbasis

På trods af disse gevinster viser ZRO stadig en nedgang på 5,89 % på sin månedsbasis, hvilket tyder på en fortsat nedadgående stemning. Hvis opadgående momentum dog fortsætter, og ZRO bryder det intradaglige modstandsniveau på 4,00 dollar, kan det muligvis vende tendensen.

## Potentiel breakout i horisonten?

Efter sin første debut oplevede LayerZero’s pris et markant fald og faldt ifølge TradingView-data fra sit højdepunkt på 4,87 dollar til supportniveauet på 2,46 dollar. Ikke desto mindre formåede ZRO-entusiasterne succesfuldt at komme sig fra denne support og bragte den op til modstanden på 4,00 dollar, hvor der blev dannet et bullisk rundingsmønster.

ZRO handles for øjeblikket stærkt og betydeligt over de 20- og 50-dages SMA’er (Simple Moving Averages), hvilket tyder på en vedvarende opadgående tendens. Handlende fokuserer nu på niveauerne på 2,8 dollar og 3,28 dollar som vigtige supportniveauer. Skulle disse supportniveauer forblive intakte, kunne en breakout over 4,00 dollar være i horisonten.

### Tekniske indikatorer

Histogrambjælkerne for MACD er ved at krympe, hvilket tyder på en mulig afmatning i det bulliske momentum. Dette kunne føre til en fase med konsolidering eller en let tilbagegang, før der gøres et nyt forsøg på at bryde igennem modstanden på 4,00 dollar.

På samme måde befinder den Relative Strength Index sig i det overkøbte område på 72,67, men begynder at pege nedad. Dette tyder på, at sælgerne kan begynde at realisere gevinster, hvilket potentielt kan presse prisen tilbage til supportniveauet på 3,28 dollar, der falder sammen med det 20-dages SMA.

Skulle tyrene dog udnytte Rounding-Bottom-mønsteret, kunne prisen på LayerZero skyde i vejret og sigte mod niveauer lidt over dens all-time high.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Exit mobile version