Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Apple Vision Pro: En gamechanger for Roblox og Metaverse-investeringer

Goldman Sachs Analysis: Ethereum's Path to Scalability

Metaverse Aktier: Roblox og Apple Vision Pro

## Vision Pro: Et sandsynligt katalysator for genoplivning af interesse for Metaverse

Ifølge analysefirmaet TipRanks er Wall Street stadig tilbageholdende over for Roblox, men udsigterne for Metaverse-aktier er lovende, da de bevæger sig mod nye milepæle. En af de mest forventede begivenheder i denne sektor er lanceringen af Apple Vision Pro Headsettet.

Selvom Vision Pro aldrig nævner ordene “Metaverse” eller “Web3” på sine produktsider, har offentligheden altid forbundet dem. Dette blev især tydeligt, da tokens relateret til Metaverse oplevede en opblomstring, da Apple præsenterede enheden. På den anden side er produktets funktioner forbundet med “samspil af AR og VR”, hvilket er den faktiske definition af Metaverse.

Det er ikke klart, om Roblox har noget planlagt for Vision Pro eller opbygger et partnerskab med Apple. Dog vil det for gamingplatformen være svært at lade mulighederne, som gadgettet åbner op for, gå forbi.

## Kursmål for Roblox

TipRanks mener, at den generative kunstig intelligens (KI) “er gået lidt for langt frem”. Som følge heraf kan markedet på et tidspunkt nå til denne erkendelse, og mange investorer kan igen vende sig mod Metaverse-nichen. Dette kunne også blive begunstiget af Apples nye produkt.

Roblox lukkede ved sidste handelsdag på $40,41 og efter lukketid på $40,25. Tallene viser et fald på 2,20% i dagsdiagrammet, men i de sidste fem dage og det sidste år har de henholdsvis steget med 4,15% og 13,73%.

Markedsundersøgelsesfirmaet citerede i sin vurdering den bullish prognose fra Roth MKM for Roblox-aktier, der forudsiger en stigning på 23,7% mod et kursmål på $50 på vejen mod 2025. Derudover vurderede det virksomhedens aktier i overensstemmelse med 21 Wall Street-analytikeres vurderinger som “Moderat Køb”, dog med et højere kursmål på $55. Gennemsnittet kunne ligge på $45,71, mens en vending af denne tendens kunne få værdien til at falde til $21. eToro har givet den samme prognose baseret på sine ni vurderede analytikere.

## Konklusion

Vision Pro skulle oprindeligt have været leveret til køberne den 2. februar i år. Til deres skuffelse sendte Apple dog først sidste uge meddelelser til kunderne, hvor de blev informeret om, at leveringen vil finde sted mellem den 29. februar og 7. marts. Så det er stadig afventende, hvordan lanceringen vil påvirke den offentlige mening og Metaverse generelt.

En anden faktor, der kan påvirke væksten af Roblox, er dens direkte konkurrent, Fortnite. Udviklingen på den konkurrerende platform bør derfor også være på Metaverse-investorernes radar.

Exit mobile version