Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

BankSocial Wallet 2.0 med indbyggede Staking-funktioner lanceret på BankSocial-Børsen – en multikæde- og Hedera-kompatibel ‘self-custody’ løsning

Vechain gewinnt 21.000 neue Wallets an einem Tag – wird der VET-Preis folgen?

BankSocial indfører BankSocial Wallet 2.0 App

BankSocial, den førende Open-Banking-platform for kreditforeninger, har annonceret lanceringen af BankSocial Wallet 2.0 App. Denne nye app er en multichain- og Hedera-kompatibel self-custody-løsning med integrerede staking- og KYC-funktioner, der muliggør problemfri interaktion med DeFi-protokoller.

Staking-funktionerne fra BankSocial-Børsen er blevet integreret i den nye BankSocial Wallet 2.0 App, hvilket gør det nemt at forbinde børsen med andre decentrale børser (DEXs). Ifølge officielle kilder er appen redesignet fra bunden og er utrolig hurtig, brugervenlig og simpel.

Mance Harmon, medstifter af Hedera og Co-CEO hos Swirlds Labs, udtaler sig positivt om opdateringen og ser multichain-samarbejdet som et vigtigt skridt mod bredere accept i virksomheder og blandt enkeltpersoner. BankSocial består af et velrenommeret hold af finansielle institutioner og DLT-eksperter, som stræber efter at give en fair og retfærdig adgang til finansielle instrumenter for alle brugere.

Tidligere på året indgik BankSocial en strategisk partnerskab med The Hashgraph Association (THA) for at styrke støtten til BankSocials suite af Open-Banking-produkter til kreditforeninger. Ifølge John Wingate, administrerende direktør for BankSocial, er markedet klar til denne nye initiativ, som giver kreditforeninger et omkostningseffektivt, integreret værktøj til at øge indskud og indtægter.

Desuden tilbyder BankSocial de bedste funktioner fra Hedera til kreditforeninger, herunder sikkerhed, lave omkostninger og transaktionshastighed. Det samlede aktiver af indenlandske kreditforeninger beløb sig til omkring 2,17 billioner dollars sidste år.

Ved lukningstid var kursen for Hedera (HBAR) på 0,084783 $, og markedstemningen for aktiver var bullish med en stigning på 5,06% på tre måneder. Hedera havde også en ugentlig stigning på 23%, hvilket bragte dets markedspris til $2.854.217.328. Ifølge en prisforudsigelsesplatform kunne HBAR afslutte året med en minimumspris på $0.101739 og forventes i gennemsnit at ende året på $0.127174.

BankSocials lancering af BankSocial Wallet 2.0 App repræsenterer et betydeligt skridt hen imod ægte åbent bankvæsen og vækker stor interesse i finanssektoren.

Exit mobile version