AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Blockchain Association Fights IRS Regulations on Crypto Brokers: What You Need to Know

Udvid dens definition for at imødekomme kryptosektorens realiteter og behov

The Blockchain Association, en prominent krypto-advokat- og lobbygruppe baseret i USA, har kraftigt modsat sig de foreslåede regler fra den amerikanske skattemyndighed (IRS), der sigter mod krypto-mæglere.

I et kommentarbrev indgivet den 13. november argumenterede foreningen for, at reglerne, der blev introduceret af IRS i august, overskred regeringens beføjelser og viste en “grundlæggende misforståelse” af digitale aktiver og decentraliseret teknologi.

De foreslåede regler, udgivet af det amerikanske finansministerium, havde til formål at strømline rapporteringen og beskatningen af kryptotransaktioner og adressere nogle af de udfordringer, der eksisterer i dag med hensyn til kryptorapportering.

Imidlertid gjorde Blockchain-foreningen det klart i sit brev, at disse regler ville være særligt byrdefulde for deltagere i decentral finans (DeFi), idet de hævdede, at mange i dette rum ville være “grundlæggende ude af stand til at overholde”.

I modsætning til på centraliserede børser (CEX’er) opererer handlende på decentrale børser (DEX’er) og andre DeFi-protokoller på en pseudonym måde, der gør det umuligt for udviklerne bag protokollen at vide, hvem brugerne er.

Behov for at overveje konsekvenserne

I en erklæring delt på det sociale medie, X, understregede Kristin Smith, administrerende direktør for Blockchain-foreningen, behovet for, at finansministeriet overvejer konsekvenserne af den udvidede mæglers definition.

Smith hævdede, at de foreslåede regler ikke kun kunne være “skadelige og upraktiske” for udviklere af decentraliseret teknologi i USA, men også kunne krænke enkeltpersoners privatlivsrettigheder og muligvis overtræde forfatningsmæssige principper om privatliv og ytringsfrihed.

“Helt unødvendigt kan vi ikke tage os råd til at skubbe hele dette blomstrende teknologiområde til andre jurisdiktioner. At gøre det på grund af en fejlbehæftet føderal skattepligtsrapporteringskrav ville være et unødvendigt, ineffektivt og selvpåført slag,” sagde hun.

Top  Dogecoin Prisprognose: Hvordan højt kan DOGE gå med stigning i hvalaktivitet?

Hvis den nuværende udkast til den foreslåede lov implementeres, tyder reglerne for rapportering af kryptotransaktioner på, at de kan træde i kraft i 2026 for transaktioner foretaget i 2025.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button