AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Chimpzee: Meme Coin With A Purpose Raises Nearly $2 Million for Charity and Offers Passive Income Opportunities in Web3 Space

Chimpzee: Et Meme Coin med en Mission

Chimpzee ($CHMPZ) er i færd med at omdefinere give og passiv indtjening i Web3-rummet efter allerede at have bidraget til velgørende organisationer, der gør en forskel ved at hjælpe med at kæmpe mod skovrydning og beskytte truede dyr. Projektet har allerede rejst over 1,98 millioner dollars i fundraising, mens investorer strømmer til dette passive indtjeningsprojekt med et formål.

På Missionen: Chimpzee Viser, Hvordan Web3 kan Bruges til at Forbedre Verden

Chimpzee vil vise, hvordan Web3-innovation kan bruges til at gøre verden til et bedre sted. Selv under sin fundraising har projektet formået at gøre betydelige bidrag, der har hjulpet med at redde truede elefanter og sorte jaguarer, redde forsømte dyr i krigshærgede lande og plante over 20.000 træer. Meme-coin-projekterne lader DeFi-investorer tjene passiv indtjening, mens de gør deres del for at redde dyr og bekæmpe klimaforandringer samtidig. Chimpzee er en af de eneste meme-coins forankret i den virkelige verden, og det gør en forskel, selv mens det stadig er i presales-stadiet.

Tre Veje til Passiv Indtjening

Økosystemet har tre veje til passiv indtjening, der også hjælper med at rejse midler til velgørende bidrag. Den første vej er gennem Chimpzee-butikken, hvor brugerne kan købe Chimpzee-mærket merchandise. Overskuddet fra butikken bruges til at rejse midler til bidrag, og brugerne tjener $CHMPZ-belønninger for deres køb. Den anden vej er gennem handel-til-indtjenings-NFT-markedet. Brugerne tjener en del af handelsgebyrerne genereret på dette marked, hvilket gør det til det første NFT-marked, der gør det. Den tredje vej er gennem det sjovt-at-spille Chimpzee Zero Tolerance-spil, der giver belønninger, når spillere når visse milepæle. NFT-pasene binder hele økosystemet sammen og kræves for at tjene den mest passive indtjening i økosystemet og giver en klar fordel til dens indehavere.

Top  XRP viser interessante prisbevægelser og modstand ved 0,55 dollar

Alle Handling: Ekstraordinære Donationer Allerede Gjort

Chimpzee er ikke et projekt, der kun taler og ikke handler. I stedet handler det hele om handling efter at have gjort en række bemærkelsesværdige donationer til velgørenhed under dets fundraising. Det bedste ved disse donationer er, at de fuldt ud kan verificeres on-chain, da de foretages gennem The Giving Block – en organisation, der faciliterer kryptodonationer til verificerede velgørende formål. Som et resultat er Chimpzee et Web3-projekt, der er helt gennemsigtigt i sine velgørende bestræbelser. Der er en lang liste over donationer, der er lavet af projektet, som alle er tilgængelige at se på dets donationside. Bemærkelsesværdige donationer inkluderer en $15.000 donation til WILD Foundation for at hjælpe med at redde de resterende 150 ørken-tilpassede elefanter, der hjælper vagterne med at beskytte dem mod at uddø. Derudover har de doneret til Forgotten Animals for at hjælpe med at neutralisere katte og hunde, der er blevet forladt under Ukraine-krigen for at øge deres chancer for genanbringelse. Endvidere har de doneret til Rainforest Rescue for at beskytte 1.000 kvadratmeter af den australske regnskov.

Køb $CHMPZ og Vind Op Til $1.000.000

Presalget er i øjeblikket i sin afsluttende fase, hvor token sælges for $0,0014. Det er vigtigt at bemærke, at presalget bruger et stigende prislag, hvilket betyder, at prisen på token vil stige til $0,00155 i næste fase. Derfor vil dem, der er positioneret tidligt, drage mest fordel af de lavere indgangspriser. Derudover afholder Chimpzee i øjeblikket en end-of-presale giveaway, der giver investorer mulighed for at vinde præmier. Én heldig investor, der køber for mere end $150 $CHMPZ, vil have chancen for at vinde $500.000 $CHMPZ for hver $50.000-milepæl. Derudover vil den person, der køber den højeste mængde $CHMPZ inden næste $50.000-milepæl, vinde en imponerende 1.000.000 $CHMPZ.

Top  Terra Luna Classic Price Prediction: LUNC Approaches Lowest Level in 2 Months - Will LUNC Keep Falling?

Alt i alt er Chimpzee et frisk pust i meme-coin-rummet, der er fyldt med meningsløse projekter. Med den ekstraordinære opbakning, som projektet har modtaget, er $CHMPZ klar til enestående højder efter sin presale.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button