AltcoinsCardanoDeFiDogecoinMetaverse

Investorer fordobler indsatsen i utility tokens som Pepe og FLOKI oplever prisdyk – Hvad investorerne skal vide.

I denne artikel vil vi tale om den betydelige sænkning i priserne på Pepe og FLOKI og spændingen omkring InQubeta, en top ICO (initial coin offering).

InQubeta (QUBE): Den mest populære AI Altcoin

AI og blockchain er de mest transformative innovationer i dette århundrede. Gæt hvilket projekt der er ved skæringen af begge? InQubeta (QUBE). Som et resultat har der været en bemærkelsesværdig interesse i deres igangværende forsalg, med over $4,5 millioner rejst indtil nu. Dette placerer det som den bedste ICO i år, og det imponerende tal viser tillid til dets potentiale og forestående vedtagelse.

Så, hvilket problem sigter det mod at løse? Det vil løse finansieringsudfordringerne i AI-sektoren ved at tillade opstartsvirksomheder, rygsøjlen i branchen, at rejse midler gennem kryptovaluta. Dette vil gøre det muligt for det at blive den første crowdfunding-platform, der implementerer denne nye tilgang, hvilket gør det til et af de nye DeFi-projekter at holde øje med. Ud over dette vil det gøre AI-markedet tilgængeligt for investorer og brugere ved at implementere en brøkdelig investeringsmodel og NFT’er.

Dette projekt er for nylig gået ind i den femte fase af sit forsalg, og en token koster kun $0,0161. Ifølge analytikere vil værdien vokse med 2.000% i 2023, hvilket gør det til den bedste nye krypto at investere i.

Pepe (PEPE): Voksende tvivl

Pepe (PEPE) kom ind på kryptoscenen tidligere i år og er blevet den tredje mest populære memecoin i rummet. Det blev oprettet som en hyldest til det populære internetmeme “Pepe the Frog”, og det fik accept inden for krypto-fællesskabet. Et betydeligt antal kryptoinvestorer ser det som en god krypto at købe efter dens fremdrift, siden den blev lanceret i andet kvartal af 2023.

Top  Cardanos Leistung im dritten Quartal: Stagnierende Kennzahlen, sinkendes Benutzerengagement und das Potenzial für eine positive Preisentwicklung

Imidlertid, efter en betydelig sænkning i dens pris, tvivler mange på dens langsigtede bæredygtighed. Som et rent spekulativt aktiv har den ingen reelle anvendelsesområder, der kunne drive dens pris eller hjælpe med at vedligeholde den. For eksempel nåede Pepe på sit højdepunkt en markedsværdi på $1,6 milliarder, men nu ligger den under $500.000. Så mens den skabte flere millionærer, sidder en stor del af dem nu med tab. Er der mere Pepe-dyk på vej? Det er meget sandsynligt; den har trods alt ingen anvendelsesområder.

FLOKI (FLOKI): Yderligere fald?

FLOKI (FLOKI) kalder sig selv “folks valuta”, og det er nytte-tokenet i FLOKI-økosystemet. Det kom frem på kryptoscenen efter succesen med prominente memecoins som Shiba Inu, der nu er blevet en af de bedste kryptovalutaer. Så hvor fik den sin meme-inspiration fra? Den blev opkaldt efter Elon Musks hund og en viking-karakter, Floki.

Denne token er lidt anderledes end mange memecoins, da den har nogle anvendelsesområder. Dens økosystem inkluderer en NFT-metaverse og decentraliseret finans (DeFi). Ikke desto mindre har det ikke haft meget indflydelse på prisen. Tokenet er faldet med næsten 90% fra dets all-time high, og mange antyder yderligere fald. Efter vores mening anbefaler vi at investere i et projekt, der løser et afgørende problem i stedet.

Konklusion

Investorer kan ses fordoble ned på nytte-tokens som InQubeta efter den betydelige sænkning i priserne på Pepe og FLOKI. Denne AI altcoin er også blevet en favorit, da den forbereder sig til vidtspredt vedtagelse og eksplosiv vækst. For at blive tidligt medlem af fællesskabet, følg venligst linket nedenfor.

Top  United States Judge Suggests New Vote for Celsius’ Bitcoin Mining Plans

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button