AltcoinsCardanoDeFiDogecoin

Kritik af IRS’ planer om digital aktieføring skaber ravage i kryptoindustrien

IRS Holdt offentlig høring om kryptoreguleringer

Efter massiv modstand fra kryptoindustrien afholdt Internal Revenue Service (IRS) en offentlig høring mandag morgen, primært med fokus på deres nyligt foreslåede regler for rapportering af digitale aktiver.

En storm af kommentarer

De foreslåede regler, der oprindeligt blev indgivet den 29. august 2023, har været genstand for kontroverser, med næsten 125.000 kommentarer noteret på dokumentet pr. mandag den 13. november.

Tilhængere mener, at reguleringsrammen vil åbne døren for nøjagtig regnskabsføring og beskatning af kryptovalutaer. Imidlertid hævder kritikere, at de foreslåede regler vil have en negativ indvirkning på kryptosektoren som helhed ved at true forbrugernes privatliv og i sidste ende udvide regeringsindgreb.

Overrapportering og overgreb

Den foreslåede regulering er blevet kritiseret for sin brug af termen “mægler”, som inkluderer “en forhandler, en byttebørs og enhver anden person, der (mod betaling) regelmæssigt fungerer som mægler med hensyn til ejendom eller tjenesteydelser.” Kritikere hævder, at definitionen er for vag i betragtning af den brede vifte af enheder, der kan klassificeres under samme paraply.

“De foreslåede regler fortolker termen “mægler” til at inkludere “digital aktør,” en vag og omfattende kategori af markedsdeltagere, der bærer lille lighed med personer, der historisk set er blevet betragtet som mæglere,” lyder en kommentar delvist fra DeFi Education Fund.

“IRS er så besat af at indhente kunders personligt identificerbare information (PII) og sikre, at skatter rapporteres korrekt, at det ignorerer omkostningerne ved overrapportering,” hedder det i en kommentar fra Americans for Tax Reform. “Dette går ud over, hvad der kræves af traditionelle mæglere.”

Top  US SEC udsætter igen beslutninger om Bitcoin ETF'er

“En eksistentiel trussel mod fremtiden for krypto”

Desuden hævder aktører i kryptorummet, at en mægler er modsat den værdi, som DeFi-teknologi repræsenterer, idet fraværet af en tredjepartsmægler er grundlæggende for peer-to-peer-teknologien.

“Der er ingen lydgrund til, at finansministeriet og IRS skal mærke en imaginær mægler og tvinge den imaginære mægler til at rapportere handler og skattemæssige oplysninger om omkostningsgrundlag for decentrale finanshandeler,” hævder Michael D. Bodman, stifter og præsident for Open Source Ventures. “Der er ingen mægler i decentrale finansprotokoller, derfor innovationen og værdien af teknologien.”

“Jeg understregede mine bekymringer for, at hvis det godkendes i sin nuværende form, vil disse foreslåede krav til rapportering af aktiver væsentligt hæmme væksten og innovationen i digital aktivesektoren og udsætte forbrugerne for meget alvorlige risici for datasikkerhed,” tweeted vidnet og krypto-kriminelle forsvarsadvokat, Carlo D’Angelo, om sin vidneforklaring mandag. “Jeg understregede desuden, at disse foreslåede regler udgør en eksistentiel trussel mod fremtiden for krypto og DeFi i USA.”

1099-DA-formularen forventes officielt at blive lanceret næste år og markerer begyndelsen på mere robust regulerende tilsyn med kryptofællesskabet. Det er endnu ikke set, hvilken indvirkning kommentarerne vil have på det reguleringsmæssige forslag.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button