AltcoinsDeFi

Partnerskab med Stargate Finance og LayerZero Labs styrker IOTAs interoperabilitet og EVM-funktionalitet

IOTA styrker interoperabiliteten med V2-Bridge fra Stargate Finance og LayerZero Labs

Partnerskabet mellem IOTA, Stargate Finance og LayerZero Labs har ført til en forbedret interoperabilitet gennem V2-Bridge fra Stargate, understøttet af LayerZero’s Omnichain Framework.

Stargate V2, bygget på Omnichain Framework, fungerer som et vigtigt bindeled, der muliggør en sømløs overførsel af midler og aktiver mellem tidligere isolerede blockchains. Denne integration bidrager til at udvide adgangen til den bredere EVM-verden og forbedre interoperabiliteten og forbindelserne mellem netværkene.

BlastAPI’s integration i IOTA EVM tilbyder robuste endepunkter til decentrale applikationer (dApps), hvilket giver udviklere effektive muligheder for at interagere med netværket. Denne tilføjelse har forsynet IOTA EVM med pålidelige og kraftfulde endepunkter, der muliggør fjernadgang til IOTA EVM-applikationer på alle tidspunkter.

Præcis og detaljeret dataforsyning er afgørende for DeFi-protokoller. Pyth Network støtter IOTA EVM med decentraliserede pris- og datafeeds for over 500 aktiver for at sikre, at udviklere har adgang til de nødvendige oplysninger. Denne integration øger datagenkendelsen og sikkerheden for dApps inden for IOTA EVM-økosystemet.

For en sikker og effektiv navigering gennem det voksende dApp-økosystem i IOTA er Rabby.io Wallet fra DeBankDeFi den ideelle løsning. Den tilbyder brugerne en nem måde at skifte mellem netværkene, tjekke transaktioner for potentielle risici og mere.

I takt med at IOTA EVM fortsætter med at vokse, vil disse partnerskaber og værktøjer hjælpe udviklere med at maksimere deres potentiale inden for økosystemet.

Prisen på IOTA-tokenet er i skrivende stund omkring 0,1755 $, hvilket svarer til et fald på 2,6 % inden for de seneste 24 timer.

Top  Introducing DogeStar: The Ultimate Blend of Crypto, Meme Culture, and Gaming – Everything You Need to Know and How to Buy $DOGESTAR Tokens

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button