AltcoinsDeFi

Pyth Network bringt über 400 Echtzeit-Preisfeeds auf Hedera – revolutionäre Entwicklung für DeFi-Anwendungen

Pyth Network integrerer 400 Echtzeit-Kursfeeds på Hedera-netværket

Pyth Network har meddelt, at de vil integrere over 400 Echtzeit-Kursfeeds for kryptokurver, råvarer, valutapar, ETF’er, aktier og mere i Hedera-netværket. Dette åbner op for udviklere på Hedera for at kunne anvende disse feeds uden tilladelse til at drive deres smart contract-applikationer, herunder deres integration i DeFi.

Pyth annoncerede denne vigtige milepæl på mandag og afslørede samarbejdet med HBAR Foundation for at gøre deres prisfeeds tilgængelige uden tilladelse for udviklere på Hedera.

Pyth præsenterer sig selv som det største First-Party Oracle Network og vil tilbyde 400 prisfeeds for kryptokurver og andre digitale aktiver, aktier, ETF’er, råvarer, valutapar og mere. Ved denne lejlighed forklarede Pyth:

“Udviklere på Hedera kan få adgang til enhver af disse datas feeds uden tilladelse for at drive deres smart contract-applikationer og udvikle næste generation af blockchain-baserede finansielle services.”

HLiquidity, et decentraliseret låneprotokol, hvor brugere kan bruge HBAR-token til at modtage rentefrie lån, var den første applikation til at integrere prisfeeds. Lånene udbetales i HCHF, en stablecoin bundet til den schweiziske franc, og skal have en minimumssikkerhedsgrænse på 110%.

Pyth Network giver liv til Hedera med Echtzeit-Prisfeeds

Pyth Network blev lanceret på Solana i 2021 og er siden da vokset til at blive et af de mest populære Oracle-netværk på markedet. I december sidste år behandlede de baseret på deres prisorakler en handelsvolumen på over 22 mia. dollars, dobbelt så meget som i november.

I modsætning til nogle af deres konkurrenter får Pyth alle deres data fra institutionelle first-party kilder som Jane Street, OKX, Binance, CBOE og Bybit. Til forskel betaler deres konkurrenter tredjeparter for at trække disse data fra aggregater som CoinMarketCap. Dette gør Pyth mere præcis og hurtigere.

Top  MoonPay ansætter Mike Lempres: Styrkelse af bestyrelsen for regulerings- og vækstinitiativer

Udviklere på Hedera vil nu nyde fordelene ved Pyths ledende evner, hvilket muliggør udvikling af decentraliserede applikationer, der kan konkurrere med enhver konventionel løsning.

Grace Pfluger, Business Development Director hos HBAR Foundation, beskrev partnerskabet som en stor milepæl for økosystemet. Stiftelsen støtter udviklingen af Hedera-økosystemet ved at støtte udviklerne. Pfluger forklarede:

“Offentlige Oracle-prisfeeds er en kritisk komponent for vækst, da udlån ofte betragtes som et kerneområde for økonomisk adfærd. Denne infrastruktur er en stor milepæl for at fremme udviklingen af innovative finansielle instrumenter på Hedera, og vi er glade for at samarbejde med Pyth, ikke kun på grund af den utrolige teknologi, men også på grund af vores fælles langsigtede strategiske vision.”

I mellemtiden har HBAR-tokenet oplevet en stigning på over 7% i de seneste dage og blev noteret til 0,1118 $ ved udgivelsestidspunktet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button