Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Regelændring skaber vrede blandt investorer: Shimmer Airdrop ramt af kontrovers

Stablecoins sind bereit, die ursprünglichen Erwartungen von Crypto zu erfüllen und Peer-to-Peer-Wertübertragungen anzubieten

Das IOTA Seitenprojekt Shimmer (SMR) havde planlagt en Airdrop med en værdi på 1 million dollars og annoncerede tilmeldingsprocessen. Nu er reglerne ændret, 48 timer før starten.

## Urimelige ændringer frustrerer Shimmer-investorerne
Stemningen omkring Shimmer (SMR) er på et lavpunkt, og i går rapporterede vi om en ny all-time low for dette IOTA-tilknyttede projekt. Nu har Shimmer yderligere vakt vrede blandt investorerne ved at ændre reglerne for SMR Airdrop i sidste øjeblik. Ændringerne blev annonceret pludseligt, og kommentarerne spænder fra “uretfærdigt” til “en stor fejl”.

## Urimelige ændringer i reglerne
Shimmer havde tidligere annonceret en Airdrop, hvor SMR til en værdi af 1 million dollars skulle fordeles til deltagerne i marts og april. For at kvalificere sig til denne begivenhed, skulle investorer have mindst 1.000 dollars i krypto i Decentralized Finance for Shimmer og beholde det der i mindst 30 dage. Den sidste tilmeldingsdato var i går, og 48 timer før denne deadline ændrede Shimmer pludselig reglerne.

Nu vil Shimmer belønne investorer, der køber SMR med stablecoins som USDC eller Tether (USDT), mens de samtidig blokerer for muligheden for at opfylde deltagerkravene ved at handle med USDT/USDC. Det er klart, at Shimmer forsøger at forhindre faldet i SMR-priserne. Imidlertid har omkring 900 investorer allerede tilmeldt sig til SMR Airdrop, og over 650 af dem har kvalificeret sig. Disse investorer vil nu blive ugunstigt stillet, hvis de ikke er gået med i aktionen med stablecoins.

## Udsigterne for Shimmer Airdrop
Indtil videre viser data fra DeFiLlama, at der kun er kommet omkring 2 millioner dollars ind i Shimmer i forbindelse med Airdrop-kampagnen. Hvis 1 million dollars skal fordeles, er der en betydelig kløft mellem mål og resultat. Desuden viser det sig, at færre end 1.000 deltagere hidtil har vist interesse i Shimmer Airdrop. Dette viser, at Shimmer ikke har tiltrækningskraft for DeFi-eksperter, som normalt deltager i lovende Airdrops.

### Konklusion: Shimmer blamerer sig selv – IOTA også under pres
At ændre reglerne midt i en igangværende kampagne som Shimmer Airdrop er i sig selv meget tvivlsomt. At skjule dette i et indlæg og derefter foretage yderligere korrektioner endnu mere pinligt for Shimmer. Endvidere er IOTA også under pres, da prisen ligger mere end 90% under de tidligere højdepunkter. Stiftelseschefen Dominik Schiener virker som en drømmer med sit mål om at bringe IOTA tilbage blandt de ti mest kapitalstærke kryptovalutaer. Selvom han har erklæret Shimmer som en fiasko, vil en ny ledelse ikke løse det grundlæggende problem med IOTA og Shimmer. Problemet består i, at de to projekter ikke har opbakning i kryptosamfundet, fordi netværkene stadig ikke er decentraliserede, og en decentral IOTA 2.0 („Coordicide“) har været mere end syv år undervejs.

Exit mobile version