Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Ripple steigt in das Oracles-Geschäft ein: Konkurrenz zu Chainlink und Kursanstieg für XRP?

Weniger als die Hälfte der Dogecoin Adressen ist im Minus

Ripple træder ind i Oracle-forretningen og bliver dermed konkurrent til Chainlink som kryptodataudbyder. Den nye Oracle-service kan blive springbrættet for XRP-prisen til at nå et nyt all-time high. Ripple fører an i integrationen af RWA (Real World Asset), hvor XRP-priserne overgår Chainlink. Dette positionerer Ripple som en global spiller på det billioner dollars marked for RWA-tokenisering. Blockchain-eksperten Collin Brown tweetede, at en børsnotering af Ripple kan føre til en betydelig stigning i XRP-prisen.

Ifølge Ripple’s opdatering den 29. maj 2024 sigter den planlagte lancering af Oracles i andet kvartal 2024 mod at forbedre XRPL’s smart contract-funktionalitet ved at forbedre nøjagtigheden og aktualiteten af data. Denne udvikling er en del af Ripples strategi for at udfordre Chainlinks dominans inden for Oracle-området og øge XRPL’s tiltrækningskraft i det hurtigt udviklende DeFi-sektor, der betjener institutionelle behov.

– **Indførelse af Oracle i 2. kvartal 2024**: Denne version vil forbedre smart contract-funktionaliteten ved at integrere virkelige data og sætte Ripple i stand til at konkurrere med Chainlink, hvilket potentielt kan øge XRP’s nytte og markedsværdi.
– **Automated Market Maker (AMM) live nu**: AMM øger likviditeten og markedseffektiviteten på XRPL og understøtter DeFi-aktiviteter med bedre prissætning og lavere slippage, hvilket er afgørende for udvidelsen af finansielle tjenester på blockchain.
– **Decentralized Identifiers (DiD) i afstemning**: DiD sigter mod at revolutionere identitetsverifikation på XRPL ved at muliggøre et sikkert, verificerbart, selvstændigt digitalt identitetssystem, hvilket er afgørende for efterlevelse af regulativer i institutionel DeFi.
– **Multi-Purpose Token (MPT) Q3 Forbedringsforslag**: Dette forslag, planlagt til Q3, sigter mod at forbedre brugbarheden af token til forskellige applikationer.
– **XRPL-nativt låneprotokollet (Teknisk designforslag)**: Udviklingen af et kreditprotokol med fokus på sikkerhed, overholdelse og skalerbarhed fortsætter for at udvide finansielle tjenester på XRPL.

Med henblik på fremtiden har Ripple til hensigt at introducere en Multi-Purpose Token (MPT) i tredje kvartal for at forbedre tokenens anvendelighed og udvikler desuden et XRPL-nativt låneprotokol for at udvide finansielle tjenester, hvor sikkerhed, overholdelse og skalerbarhed er i fokus.

### XRP på et nyt all-time high?

Da Ripple forbedrer XRPL med Oracles, er de potentielle virkninger på markedets dynamik betydelige. De nye funktioner kan på grund af den øgede nytteværdi og accept muligvis sende XRP til et nyt all-time high. I øjeblikket handles XRP til $0,5165 og har haft en let tilbagegang på 0,46 i de seneste dage og en tilbagegang på 3,12% i den seneste uge. Detaljerede indblik vises i den følgende grafik.

Find Chainlink News og opdateringer her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version