Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Sådan lanceres WEN-token på Jupiter Launchpad: Alt hvad du har brug for at vide

Cardano (ADA) steigt, während Ethereum (ETH) steigt, wie neue Daten zeigen

## Wen Token Launchpad: En ny Solana DeFi-Meme-mønt er på vej

Solana’s decentraliserede finansieringsaggregator Jupiter er klar til at frigive en ny meme-mønt kaldet WEN. Dette kommer efter flere ugers forhåndsudgivelser og blev annonceret af den pseudonyme Jupiter-grundlægger Meow.

### En kultur-token i krypto-verdenen

Ifølge Meow vil WEN-tokenet blive frigivet gennem det nye token-launchpad fra Jupiter. Det går ud på at fejre og forankre WEN-tokenets kultur gennem flere forskellige elementer, herunder et digt, en NFT, en NFT-standard, en første kultur-token i krypto-verdenen og et første LFG Launchpad-projekt.

### Hvem er berettiget?

Ifølge Meow vil 70 % af de 1 billion WEN-token blive distribueret jævnt til mere end en million berettigede Solana-wallets. Berettigede personer omfatter aktive Jupiter-brugere i de sidste seks måneder, ejere af Solana Saga-smartphones, samt indehavere af NFTs fra Ovols og flere andre top-NFT-samlinger.

### En tilbagevenden til Solana-fællesskabet

Ifølge WEN’s officielle hjemmeside er WEN Foundation, ledet af Ovols NFT-community, dedikeret til at give tilbage til Solana-fællesskabet ved at støtte udviklingen af offentlige goder og forstærke budskabet om, hvad der kun er muligt på Solana.

### Testløb for Start-rampen

WEN-token-dropet er planlagt som et testløb for start-rampen før den forventede JUP-token-drop, der er planlagt til den 31. januar. Den store interesse for WEN-token-dropet kan sammenlignes med nylige prominente Solana-airdrops fra virksomheder som Jito og Pyth.

Artiklen er præget af spændende begivenheder i krypto-verdenen og viser den voksende interesse for Solana-baserede DeFi-projekter. Med flere solide detaljer om WEN-tokenets frigivelse viser denne artikel en sammenhængende og informativ rapportering omkring emnet.

Exit mobile version