AltcoinsCardanoDeFiDogecoinRipple

Standard Chartered and SBI Holdings Lancerer Fælles Selskab i Forenede Arabiske Emirater

SBI Holdings og Standard Chartered’s investeringsarm, SC Ventures, har slået sig sammen for at oprette et joint venture på 100 millioner dollars i Forenede Arabiske Emirater med fokus på kryptostartups.

I en meddelelse offentliggjort torsdag annoncerede de to virksomheder lanceringen af deres Digital Asset Joint Venture. Venture vil have fokus på at investere i virksomheder på tværs af det digitale aktivspektrum, herunder markedets infrastruktur, risiko- og compliance-værktøjer, DeFi, tokenisering, forbrugerbetalinger og metaverset.

Virksomhederne sagde også, at de ville foretage investeringer inden for alt fra seed til serie C-finansiering.

Selvom Venture sigter mod at investere globalt, roste SC Ventures ‘CEO Alex Manson UAE for sin hurtige udvikling som et centrum for fintechs.

“Regionen er ved at blive et centrum for fintechs i det digitale aktivrum på grund af dets styrkede infrastruktur og talent,” sagde Alex Manson, CEO for SC Ventures, og tilføjede, at Venture ville være et “vigtigt redskab” til at udforske udviklende muligheder i det globale digitale aktivøkosystem.

“Det fælles venture vil udnytte SC Ventures’ erfaring med digitale aktiver gennem vores ventures som Zodia Custody og Zodia Markets, og gennem vores investeringer i fintechs som Ripple og Metaco,” konkluderede han.

SC Ventures solgte sin andel i Metaco tilbage i maj, efter at Ripple købte den for 250 millioner dollars.

Dette er ikke første gang, SC Ventures har samarbejdet med SBI Holdings. De to virksomheder har tidligere investeret i de samme startups, herunder Solv, Zodia Custody og myZoi.

Det japanske finanskoncern SBI Holdings forventes at lancere endnu en kryptofond inden årets udgang med det formål at investere op til 100 milliarder yen (663 millioner dollars) i web3, AI og fintech-startups.

Top  Belarus vil accelerere lanceringen af sin digitale rubel for at undgå sanktioner og muliggøre handel med internationale partnere

Standard Chartered har tidligere udtalt, at det detaljerede reguleringsrammeværk i UAE er en væsentlig faktor til at drive virksomheder til at oprette operationer der. I september sikrede Zodia Markets, en digital aktivmarkedsplads primært ejet af Standard Chartered og understøttet af SBI Holdings, forhåndsgodkendelse til at fungere som kryptomægler-dealer i Abu Dhabi.

Mislykket

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button