Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

UK-regeringen præsenterer omfattende kryptoreguleringsramme for at fremme vækst og beskytte forbrugere.

Verschwindet und erscheint erneut auf DTCC-Webseite

UK Udgiver Regulering for Krypto Aktiver

Den britiske regering har offentliggjort en omfattende reaktion på sin høring om regulering af kryptoaktiver og afsløret en endelig regulativ ramme, baseret på input fra virksomheder, eksperter og betydelige markedsbegivenheder, herunder den igangværende FTX retssag.

Med disse forslag tager den britiske regering betydelige skridt mod sit hidtil usete mål om at omfatte flere kryptoaktiviteter inden for den reguleringsmæssige ramme for finansielle tjenester, for eksempel ved at kræve autorisationskrav for virksomheder, der handler direkte med britiske detailforbrugere, uanset deres placering.

Finansminister Andrew Griffith sagde i Storbritanniens finansministeriums pressemeddelelse mandag, at den endelige ramme, der blev offentliggjort efter en høring om krypto i februar, der blev afsluttet i april, søger at hjælpe Storbritannien med at blive et “globalt centrum for kryptoaktiv teknologi” og samtidig gøre Storbritannien til et mere attraktivt valg for opstart og skalering af kryptoaktivvirksomheder.

“Disse forslag planlægger at skabe betingelserne for, at kryptoaktiveserviceudbydere kan operere og vokse i Storbritannien, samtidig med at de håndterer potentielle forbruger- og stabilitetsrisici,” sagde Griffith.

Dokumentationen fastslår, at virksomheder, der er involveret i kryptoaktiviteter, nu skal have autorisation fra Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien. Autorisationsprocessen vil indebære, at kryptobørser opstiller specifikke adgangskrav og kræver fulde oplysninger ved indførelsen af nye aktiver.

Storbritanniens finansministerium fik assistance af juridiske og rådgivende virksomheder, kryptovirksomheder og finansteknologivirksomheder, brancheforeninger samt medlemmer af offentligheden og akademia under sin høring, og Griffith erkendte, at der blev foretaget ændringer efter modtagelse af deres indblik.

“Selvom de fleste aspekter af vores forslag blev godt modtaget af flertallet af respondenterne, har vi ændret visse funktioner i vores fremtidige ramme for at tage hensyn til den fremlagte dokumentation,” sagde Griffith.

Ifølge rapporten vil de nye foreslåede regler ikke påvirke kryptoaktiver, som allerede er regulerede som specifikke investeringer, såsom sikkerhedstokens. Storbritanniens finansministerium præciserede også, at aktiviteter relateret til NFT’er, der er mere en digital samlergenstand eller kunstværk end en finansiel tjeneste eller et produkt, ikke vil være underlagt finansielle tjenesteydelsers regulering.

Rammen stoppede dog med at introducere regulering for decentral finansiering (DeFi), hvor rapporten bekræfter, at regulering af DeFi ville være “forhastet”.

“I overensstemmelse med høringssvarene anerkender HM Treasury, at det ville være forhastet og ineffektivt for Storbritannien at regulere DeFi-aktiviteter i øjeblikket,” står der i rapporten. “I stedet vil regeringen støtte internationale bestræbelser gennem arbejde på både FSB (Financial Stability Board) og organer for standardfastsættelse for at informere om en fremtidig national ramme.”

I et separat dokument, der beskriver den britiske regerings planer for regulering af fiat-baserede stablecoins efter den tidligere høring i maj, meddelte det britiske finansministerium, at det vil regulere brugen af fiat-baserede stablecoins i betalingskæder samt regulere aktiviteterne ved udstedelse og opbevaring af fiat-baserede stablecoins, der udstedes i eller fra Storbritannien, uanset deres anvendelse.

Finansministeriet sagde, at det planlægger at indføre ny lovgivning i begyndelsen af 2024, men denne dato kan ændre sig afhængigt af det parlamentariske program.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version