Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Uniswap Fællesskabet Afviser Forvaltningsforslag om at Distribuere Indtægter til UNI Token Holdere

Bitcoin (BTC) steht vor einem parabolischen Anstieg, Krypto-Experte prognostiziert eine Rallye

Uniswap-samfundet afviser forslag om fordeling af indtægter til UNI-tokenindehavere

Uniswap-samfundet har afvist et styreformandsforslag, der sigtede mod at indføre ændringer i platformens gebyrmekanisme, herunder at tillade fordeling af indtægter til UNI-tokenindehavere.

Afstemningsperioden for forslaget blev afsluttet den 9. marts, hvor 59,9% af mobiliserede UNI-stemmer modsatte sig forslaget.

Det afviste forslag havde til hensigt at give den decentraliserede autonome organisation (DAO) beføjelse til at ændre Uniswaps gebyrmekanisme og dermed muliggøre aktivering af en meget ventet Uniswap “gebyr-switch”.

Dette mekanisme ville have gjort det muligt at fordele protokolens indtægter til UNI-tokenindehavere.

Bare to dage før afvisningen af dette forslag blev et separat forslag til at muliggøre indsamling af protokolindtægter vedtaget med næsten unanimitet.

UNI-tokenindehavere håber på en gebyr-switch-funktion

Aktiveringen af en gebyr-switch har været et længe efterspurgt mål, siden Uniswap uddelte sin UNI-token til tidlige adoptanter i 2020.

GFX Labs, et DeFi-fokuseret forsknings- og udviklingsfirma, som en medforfatter til det seneste gebyr-switch-forslag, havde tidligere fremsat et lignende forslag sidste år.

Det foreslog at fordele 10% eller 20% af Uniswap-indtægter fra poolgebyrer til tokenindehavere.

Men det tidligere forslag mødte også modstand, da 45,3% af stemmerne blev afgivet imod det, mens 42,3% støttede en 20% gebyrfordeling, og 12,3% foretrak en 10% gebyrfordeling.

Trods fiaskoen udtrykte flertallet af stemmer en ønske om at aktivere nogen form for gebyr-switch.

En af de vigtigste bekymringer rejst imod forslaget var de potentielle skatte- og juridiske forpligtelser, som Uniswap-protokollen eller dets kernehold kunne stå over for som følge af gebyrudbetalinger.

Der var kritik af den modvilje, som indflydelsesrige enheder inden for Uniswap-styre, såsom a16z og Hayden, at aktivere gebyr-switchet på grund af frygten for at skabe juridiske forpligtelser.

Diskussionerne om det seneste forslag belyste også bekymringer om sikkerhed og tekniske risici forbundet med at give Uniswap DAO mulighed for at ændre grundkoden til gebyrmekanismen.

Nogle argumenterede for, at muligheden for opdatering i kontrakter kunne udgøre risici og potentielt undergrave systemets stabilitet og integritet.

Uniswap frigiver browserudvidelse

Sidste måned lancerede Uniswap en browser-sidebar-udvidelse sammen med en funktion til placering af grænseordrer og andre værktøjer til at lette kryptotransaktioner.

Uniswap-udvidelsen introducerer en ny måde at interagere med digitale aktiver direkte fra en browsersidebar, hvilket strømliner processen med at bytte digitale aktiver, underskrive transaktioner og handle.

“Vær realistisk — de fleste wallet-udvidelser er bundet i fortiden med gamle UX-paradigmer og klodsede onboardingsflow,” sagde Uniswap på de sociale medier. “Derfor byggede vi vores egen.”

Opdateringen inkluderede også en funktion til grænseordrer, der tillader brugere at automatisere køb eller salg af kryptokurver til forudbestemte priser.

Imens handler UNI i øjeblikket til $14,30, næsten uforandret i løbet af den seneste dag. Dog er token steget med mere end 14% i løbet af den sidste uge og med imponerende 115% i løbet af den sidste måned, ifølge data fra CoinMarketCap.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version