Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Amazon Managed Blockchain Supporter nu Polygon PoS Mainnet – En Spændende Ny Funktion for Udviklere

Goldpreis kann mit der BTC-Rally nicht mithalten

Amazon Managed Blockchain (AMB) tilbyder nu support til Polygon proof-of-stake (PoS) mainnet og Mumbai testnet i offentlig preview.

AMB er en fuldt administreret service, der giver adgang til offentlige og private blockchains. Polygon er en skaleringsløsning, der udnytter Ethereum Virtual Machine (EVM) og er kendt for at have højere transaktionsgennemløb og lavere transaktionsgebyrer. Blockchain’en bruges ofte til at opbygge decentraliserede applikationer (dApps) relateret til non-fungible tokens (NFT’er), Web3-spil og tokenisering af brugssager.

Ifølge Polygon’s blogpost tilføjer AMB support til Polygon PoS for at tilbyde udviklere en pålidelig, skalerbar og omkostningseffektiv måde at bygge Web3-applikationer på. Udviklerguiden tilføjer, at AMB hjælper brugere med at bygge “modstandsdygtige Web3-applikationer på Polygon-blockchain’en”. Derudover giver den serverløs og øjeblikkelig adgang til Polygon PoS uden minimumsomkostning. Adgang er gratis under offentlig preview, men standard Amazon Web Services (AWS) datatransferafgifter gælder.

Fordelene for udviklere, forbrugerbrands og finansielle institutioner er mange. AMB Access Polygon “henvender sig til en række applikationer, fra brugssager, der kræver gentaget og meget tilgængelig adgang til dem med adgang, der er lejlighedsvis og uforudsigelig,” ifølge Polygon. Polygon bemærker også, at denne adgang er gavnlig for forbrugerbrands, institutioner og udviklere. Forbrugerbrands kan bruge AMB Access Polygon til at tilbyde NFT’er gennem et loyalitetssystem for at belønne kunder. Finansielle tjenesteydelser kan bruge det til at drive digitale aktivtilbud, og udviklere kan bruge Polygon JSON-RPC API’er til at bygge applikationer, der interagerer med Polygon PoS.

Polygon hævder, at AMB Access Polygon tilbyder udviklere fordele såsom produktionsskalerede applikationer, hurtigere time-to-market og automatisk skalerbarhed. Derudover kan udviklere ifølge Polygon spare op til 80% i blockchain-nodeudgifter sammenlignet med selvadministreret infrastruktur.

Denne nye understøttelse af Polygon PoS gennem AMB Access er ikke det første samarbejde mellem Polygon og AWS. AWS understøttelse af Polygon PoS gennem AMB Access strømliner udviklingen af skalerbare og mainstream-applikationer, ifølge et blogindlæg. Nogle af projekterne på tværs af brancher, der allerede bruger AMB Access Polygon, inkluderer virksomheder som Magic, Mystic Moose, RecoChoku og Oasis Pro. Polygon har også et strategisk samarbejde med AWS og Animoca Brands om at fremskynde Web3-produkter og løsninger gennem MoonRealm Express Accelerator.

Så med tilføjelsen af AMB Access Polygon udvider Amazon og Polygon deres samarbejde endnu mere.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version