Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Analyse: Binance-beholdninger forbliver stabile trods retslig aftale

Kommt jetzt der iShares Bitcoin Spot ETF von BlackRock?

Binance og CZ indgår aftale med amerikanske myndigheder

Ifølge en rapport fra blockchain-analysefirmaet Nansen er Binance’s samlede beholdning af aktiver stort set uforandret efter den nylige afvikling af civile og kriminelle anklager mellem krypto-børsen og CEO Changpeng “CZ” Zhao og amerikanske myndigheder.

Rapporten viser, at der ikke har været nogen markant udstrømning af midler fra børsen trods afviklingen. Inden for 24 timer efter at det amerikanske justitsministerium annoncerede en aftale på 4,3 milliarder dollars med Binance, var der en nettoudstrømning på cirka 956 millioner dollars værd af Ethereum fra børsen.

Ikke desto mindre er Binance’s samlede beholdning faktisk steget og har oversteget 65 milliarder dollars. Nansen understregede, at selvom der er udbetalinger i gang, har der ikke været en masseflugt af midler. Rapporten sammenlignede den nuværende situation med tidligere tilfælde, hvor Binance oplevede større udstrømninger og negative nettoudstrømninger, såsom i juni 2023 efter at SEC sagsøgte børsen, i december 2022 efter rygter om insolvens, og i kølvandet på FTX-hændelsen.

Rapporten understregede også, at Binance’s beholdning af Tether’s USDT er faldet med cirka 246 millioner dollars inden for de sidste 24 timer. Imidlertid er beholdningen af XRP og TrueUSD (TUSD) forblevet relativt stabil i samme periode.

Den 21. november nåede Binance en aftale med amerikanske embedsmænd, herunder dem fra justitsministeriet, finansministeriet og Commodity Futures Trading Commission, der tillader Binance at fortsætte med at operere under regulatorisk kontrol. Som en del af aftalen trådte CZ, den tidligere CEO, tilbage, og Richard Teng, Binance’s globale leder af regionale markeder, overtog stillingen.

Teng udtrykte tillid til Binance’s stærke fundament efter afviklingen og ledelsesskiftet og antydede børsens evne til at betale de 4,3 milliarder dollars, den er blevet bøde af det amerikanske justitsministerium. Ifølge rapporter har Binance’s tegnebøger flyttet 3,9 milliarder dollars værd af Tether (USDT) i en nylig transaktion i forbindelse med den 4,3 milliarder dollars bøde, den er blevet enig i at betale til justitsministeriet.

On-chain data viser, at størstedelen af midlerne blev overført fra en Binance cold wallet, kendt som Binance-Cold 2, til en anden tegnebog kaldet Binance 3. I øjeblikket indeholder cold tegnebogen i alt 6,6 milliarder dollars, med 4 milliarder dollars i USDT og resten i forskellige stablecoins såsom Decentralized USD (USDD), USDC og TrueUSD (TUSD). Binance har tidligere udtalt, at dens cold tegnebøger er ansvarlige for at holde størstedelen af virksomhedens midler. Det er imidlertid uklart, hvorvidt Binance har til hensigt at bruge disse midler til at betale den bøde, som den amerikanske regering har pålagt den, eller om selskabet planlægger at konvertere USDT til amerikanske dollars eller en anden fiatvaluta.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Exit mobile version