AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereum

Arbitrum DAO Overvejer at Tilføre 21,4 Millioner ARB Tokens til Yderligere 26 Projekter

Arbitrum DAO Overvejer at Injectere 21.4 Millioner ARB-tokens i Tidligere Godkendte Projekter

Den aktuelle debat i Arbitrum DAO omhandler et forslag, der vil indsprøjte 21,4 millioner ARB-tokens (24 millioner dollars) i tidligere godkendte projekter, der ikke nåede det samlede finansieringsmål på 50 millioner ARB under den første runde af tilskud til Short-Term Incentive Program (STIP) sidste måned.

Hvis forslaget vedtages, vil det gå videre til en formel Arbitrum Improvement Proposal samt en on-chain afstemning, før det ratificeres. Målet med initiativet er at fremme udviklingen og opfordre til vedtagelse af projekternes applikationer på Ethereum Layer 2-netværket.

De 21,4 millioner ARB-tokens vil finansiere yderligere 26 projekter og tilføje dem til de 29 projekter, der blev godkendt sidste måned. Arbitrum henviser til forslaget som en engangs “backfund” og søger at øge sit samlede STIP-budget til 71,4 millioner ARB.

Forslaget blev oprettet af Arbitrum STIP Inclusion Working Group efter en række fællesskabsopkald og workshops med flere interessenter. I forslaget skitserede gruppen målene for initiativet, herunder:

  • Støtte forskellige, nye bygherrer og gøre Arbitrum til et imødekommende miljø for nye projekter
  • Fordoble prøvestørrelsen og mangfoldigheden af stadier og kategorier i STIP-datasættet
  • Fastholde forfatningsmæssige værdier af Inklusion vs. Udelukkelse
  • Undgå potentielt uoprettelig skade ved at knuse små, højpotentiale bygherrer

Afstemningen begyndte tirsdag og afsluttes den 14. november. I øjeblikket har 90,49% af vælgerne stemt “ja”, 8,23% har stemt “nej”, og yderligere 1,28% har undladt at stemme.

Med det oprindelige bevillingsbudget sat til 50 millioner ARB, har Working Group anbefalet en stigning til 75 millioner ARB i overensstemmelse med forslagets retningslinjer. Hvis programmet godkendes, vil det følge tidsplanen og processen for STIP 1 og godkende yderligere 21,4 millioner ARB i finansiering indtil den 31. januar 2024.

Top  Taiwans Finanstilsyn udforsker muligheden for at indføre børshandlede fonde (ETF'er) for kryptovaluta.

Bemærkelsesværdige projekter, der ville drage fordel af forslaget, inkluderer DeFi-bro Wormhole (som anmoder om 1,8 millioner ARB/2 millioner dollars), cross-chain platformen Synapse (2 millioner ARB/2,2 millioner dollars) og decentraliserede handelsplatform Gains Network (4,5 millioner ARB/5 millioner dollars).

Arbitrums første ansøgningsrunde afsluttedes sidste måned. De 29 godkendte projekter modtog en samlet finansiering på 49,6 millioner ARB, svarende til omkring 40 millioner dollars på det tidspunkt, hvor handelsprotokollen GMX modtog den største bevilling på 12 millioner ARB (15 millioner dollars).

Lido Finance, den førende flydende stake-protokol, var bemærkelsesværdigt fraværende på listen over godkendte projekter, hvilket førte til spekulation om, at vælgerne var tilbageholdende med at tilbyde incitamenter til projektet på grund af bekymringer om dets opfattede rolle i at centralisere Ethereum-staking-økosystemet.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button