Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Arbitrum dominerer med næsten 50% af Ethereum’s Layer 2 samlede låste værdi

Langfristige Bitcoin-Inhaber bleiben trotz Rallye entschlossen, das Angebot erreicht neue ATH

Ethereum-baserede lag 2-netværket Arbitrum har vist betydelig styrke på markedet, med dets indfødte token, ARB, der præsterede bedre end en række andre smarte kontrakt-tokens i løbet af de sidste 30 dage.

Ifølge data fra CoinMarketCap er ARB steget med omkring 75% i løbet af denne 30-dages periode, hvilket overgår præstationerne fra tokens som Optimisms OP-token, Solanas SOL og BNB.

En afgørende faktor, der bidrager til Arbitrums styrke, er dets dominans med hensyn til total værdi låst (TVL) blandt lag 2-netværkene bygget oven på Ethereum.

I henhold til data fra decentraliserede finans L2Beat, har Arbitrum nu en markedsandel på 49.17% blandt lag 2-netværk, langt overgår nummer to på listen, Optimism Mainnet, med en markedsandel på 28.85%.

Netværket har også oplevet en konstant stigning i sin TVL i det mindste siden oktober sidste år, hvor den er steget med omkring 50% fra $1.66 mia. i oktober til den nuværende værdi på $2.51 mia., ifølge data fra DeFi sporingssiden DefiLlama.

Den kommende Ethereum Dencun-opgradering, der inkorporerer ændringer foreslået af EIP-4844, forventes at reducere rollup-transaktionsomkostningerne, hvilket gavner lag 2-løsninger som Arbitrum ved at sænke gasomkostningerne og forbedre netværkskapaciteten.

## Bullish chart mønster for Arbitrum
På trods af en nylig tilbagegang efter at have nået en all-time high på $2.11 den 4. januar viser ARBs daglige diagram et potentiel bull flag-mønster.

Bull flaget betragtes generelt som et fortsættelsesmønster, hvor prisen forventes at genoptage den tidligere bullish tendens, når det bryder ud af mønsteret.

I skrivende stund onsdag handlede ARB til $1.95, en imponerende stigning på 11.7% i løbet af de sidste 24 timer og en stigning på 3% i løbet af de sidste 7 dage.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version