Site icon Krypto news – seneste kryptovaluta nyheder, grundige guides og live updates

Artikel: “Morph hæver $19 millioner i seed funding ledet af DragonFly Capital”

Langfristige Bitcoin-Inhaber bleiben trotz Rallye entschlossen, das Angebot erreicht neue ATH

Ethereum Virtual Machine (EVM) Layer 2 firmaet Morph har netop annonceret, at de har rejst $19 millioner i en såkaldt seed-finansieringsrunde ledet af investeringsfirmaet DragonFly Capital. Blandt de øvrige deltagere i den $19 millioner store finansieringsrunde var Pantera Capital, Foresight Ventures, Spartan Group, MEXC Ventures, Symbolic Capital, Public Works, MH Ventures og Everyrealm – derudover blev der også rejst yderligere $1 million i en såkaldt angel-finansieringsrunde.

Midlerne vil blive anvendt til at tiltrække talenter, forbedre udviklerincitamenter, udvide marketingindsatsen og forbedre Mophs synlighed inden for Layer 2-økosystemet samt raffinere den tekniske infrastruktur, udtalte firmaet.

## Morph vil “Revolutionere” Blockchain Teknologi
“Morph er ved at revolutionere, hvordan blockchain-teknologi anvendes af organisationer inden for underholdnings-, finans-, social- og spilindustrierne,” sagde Cecilia Hsueh, medstifter og administrerende direktør hos Morph, i en pressemeddelelse.

EVM er en software, der fastsætter reglerne for, hvordan Ethereum-netværkets tilstand beregnes fra blok til blok. Morph er en EVM Layer 2 for værdidrevne dApps. Firmaet er det første til at lancere med en decentraliseret sequencer på Ethereum.

“Det eksisterende L2-marked fokuserer udelukkende på kortsigtede gevinster for at kunne vinde næste casinorunde, i stedet for at bygge for bæredygtig succes,” sagde Azeem Khan, medstifter og COO hos Morph.

“Vi hjælper stolt udviklere med at skabe dApps, der virkelig kan gøre en langvarig forskel og vinde over en mainstream-brugerbase. At være blandt de første til lancere med en decentraliseret sequencer på Ethereum er også et eksempel på vores engagement i decentralisering fra begyndelsen,” tilføjede Khan.

## Bull Market Udløser Øget VC-finansiering
Som kryptomarkedet træder ind i en stærk stigning i 2024, udløser dette positiv stemning med adskillige venturekapitalinvestorer, der har øje på nye projekter at investere i.

De seneste år er blevet fulgt af skandaler og sammenbruddet hos FTX i kryptorummet, men det ser ud til, at fællesskabet nu ser lidt lys for enden af tunnelen.

Venturekapitalinvesteringer i krypto-startups er steget med 2,5% til $1,9 milliarder i fjerde kvartal 2023, hvilket markerer den første stigning siden andet kvartal 2022 ifølge data fra PitchBook.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Exit mobile version